RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

Slik har stjernene kirurgi-jukset

Sist oppdatert:
Få steder i verden er man så opptatt av utseende som i Hollywood. Nå avslører noen av kjendisene hvilke inngrep de har fått utført.

Større bryster, vakre neser og mindre fett står høyt på ønskelisten til stjernene i Hollywood. Nå står en rekke kjendiser frem i Magasinet People og forteller om sine operasjoner, og om hvorfor de tok dem, skriver Aftonbladet.

Pandoras eske

En av de som har besøkt kirurgene er Sharon Osbourne. Hun har fått en ansiktsløftning og fettsuging på magen. I tillegg har hun ordnet på brystene, magen, beina og armene.

Sharon Osbourne har gått så mye til plastiske kirurger at barna hennes har bedt henne om å slutte. Men hun forteller selv at advarslene kom for sent, hun beskriver det hele som å åpne ”Pandoras eske”.

- Ozzy har sagt når man skaffer seg en tatovering så vil man bare ha flere. Jeg tror det er det samme med plastisk kirurgi. Dersom man blir fornøyd med resultatet trykker man på knappen igjen og igjen. Jeg håper jeg slutter før det er for sent.

- Urettferdig

Patricia Heaton som mange kjenner fra serien ”Alle elsker Raymond” er en av de som har fått utført plastiske operasjoner. Hun synes det er rart at ikke flere kjendiser innrømmer at de har fikset på kroppen sin.

- Det er bedre å være ærlig. Mye i Hollywood er ikke slik som det fremstår. Det er urettferdig at kvinner skal sammenligne seg med kjendiser. Det de ser på film og TV stemmer ikke med virkeligheten. Jeg får masse hjelp fra stylister, frisører og sminkører når jeg skal vise meg offentlig, sier hun.

Andre som har fikset på utseende sitt er Lee Curtis (alt som kan gjøres¿), Melanie Griffith (brystene og leppene), Pamela Anderson (brystene, leppene++), Cher (nesen, brystene og tennene), Drew Barrymore (forminsket brystene), Dolly Parton (brystene, øynene og leppene), Courtney Love (nesen) og Tori Spelling (nesen).

I tillegg til de som er omtalt i People, er det nok svært mange andre både kvinner og menn som har betalt kirurgene for å endre på sitt naturlige utseende.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere