*Nettavisen* Nyheter.

Slik holder du forholdet hett

Les dette om du ønsker å bevare gnisten i forholdet ditt.

(SIDE2): Det er ikke lett å holde et forhold ved like. Hverdagslige gjøremål, tidspress og dårlige prioriteringer er alle faktorer som gjør at forholdet vil lide.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

For å tenne nytt liv i forholdet ditt har Cosmopolitan laget en liste med tips som ethvert par bør ta en nærmere titt på.

Her er hva du bør gjøre:

Del en hemmelighet
Fortell din partner noe du aldri har fortalt før. Du holder din partners interesse når du viser at det er deler av deg selv som fortsatt er uoppdaget. Du trenger ikke avsløre en mørk hemmelighet, men kanskje har du en stor drøm du ikke har fortalt om før?

Skap erotiske forventninger
Det er kanskje slutt på den tiden da dere hadde forventninger rundt når og om dere skulle ha sex. Planlegg en erotisk kveld, men ikke avslør akkurat hva som skal skje, gi kun hint. På denne måten bygger du forventninger og setter i gang fantasien.

Opplev noe nytt sammen
Å oppleve noe nytt og spennende sammen kan forsterke båndet mellom dere. Om dere må overkomme utfordringer og dere jobber sammen med å takle disse vil dere bli et mer sammensveiset team. Reis til et sted hvor de prater et annet språk, eller ta et erotisk kokkeurs sammen.

Forleng nytelsen
Når dere har blitt kjent med hverandre vet du sikkert hva som tenner partneren best, og din partner vet hva som tenner deg. Da er det også lett å ta den korte veien til klimaks. Ikke fall for denne fristelsen, men finn nye og spennende måter å nyte hverandre på.

Få noen til å spå dere
Dere trenger ikke å tro på det som blir spådd, men det kan være en morsom opplevelse å gjøre dette sammen. Tør å ta denne sjansen.

Sett av tid til sensualitet
Etter hvert som forholdet utvikler seg, blir den tiden man bruker på å være sammen mindre. Man har mye å gjøre og man prioriterer kanskje ikke hverandre på samme måte. Ta et bad sammen, sitt i sengen og prat eller gi hverandre en massasje. Bruk tid på hverandre.

Ta mye på hverandre
Å ta på hverandre er viktig. Det å holde hender, sitte nær hverandre når dere ser på TV osv. er noe man bør være bevisst på. Det trenger ikke nødvendigvis være noe seksuelt i det, men det å ta på hverandre gjør at dere holder nærheten i løpet av dagen. Det gjør at dere kommer nærmere hverandre.

Frisk opp hukommelsen
Par som har vært sammen lenge glemmer ofte de positive sidene ved partneren. Istedenfor å fokuserer på det negative ved partneren din, tenk på alt det som tiltrakk deg til denne personen når dere først møtte hverandre. Tenk også tilbake på de aktivitetene dere likte å gjøre sammen og begynn å gjøre de igjen.

Ha interessante samtaler
Om du vil at dere skal opprettholde interessen i hverandre, må du selv være interessert. Istedenfor å prate om hvor kjedelig dagen din har vært, fortell om noe som virkelig interesserer deg. Vær en mer energisk person, kanskje vil det gi forholdet mer energi.

Ha det morsomt
Om du ser et par som tuller og leker mye med hverandre, er det mye som tyder på at de er nyforelsket. I begynnelsen av et forhold har man det mye morsomt med hverandre, men dette er lett å miste etter hvert. Gjør derfor ting som får dere begge til å le. Bring tilbake lekenheten i forholdet og ha det gøy.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag