*Nettavisen* Nyheter.

Slik holder du han interessert

Det er lett å skape et godt inntrykk på første date. Men, hvordan skal du klare å holde han interessert? Test ut disse tipsene, og du vil komme til å oppta hans tanker hele dagen lang.

18.10.06 15:02

(SIDE2): Slik skaper du et inntrykk som varer...

- Vær en travel pike

Helt seriøst – ingenting sier «ha deg vekk fra meg», mer enn en jente som ikke har noen forpliktelser eller interesser utenfor forholdet. Nevn derfor alle dine fritidssysler. Ved å gjøre dette vil du ikke bare vise han at du har mot, futt, gnist og elsker variasjon, men det vil også gjøre at at han blir mer tiltrukket av deg. Du må jo liksom «skvise» han inn i din travle timeplan.

- Er det varmt her inne? Nei, det er bare meg

Ha på deg noe du føler deg «superhot» i på en date. Ha for eksempel på deg sexy undertøy. Selv om dere beholder klærne på hele kvelden, vet du hva du har under, og denne ekstra sexy selvtilliten vil garantert smitte over på din date.

- Å, du lukter fantastisk

Bruk en lett duft. Nøkkelordet her er å være forsiktig. Når han trekker seg inntil deg vil litt av din parfymelukt bli sittende igjen i hans klær og han vil derfor kunne kjenne lukten av deg dagen lang. Men vær forsiktig med hvor mye parfyme du bruker altså – du vil ikke at lukten skal sitte i klærne hans selv etter mange omganger i vaskemaskinen. Så husk: Ta det med ro - ikke gå amok med parfymeflasken.

- Vær kreativ

Istedenfor å vente på at han skal ringe å be deg med på en vanlig «middag og film date», så foreslå noe annet. Kom han i forkjøpet. Hva med et dansekurs eller en skogstur? Han vil bli overrasket over din kreativitet og din eventyrlyst. Dessuten er jo en kreativ date mye morsommere. Han vil huske en slik date mye bedre, og sette stor pris på forslaget.

- Blås opp egoet hans

Dette punktet er selvsagt. Gi han komplimenter iforhold til det han har på seg og utseende hans. Smyg deg inntil han når dere går sammen, gi mye øyekontakt og forelskede blikk. Gi han et kyss han aldri glemmer. Dette vil få han til å føle at du digger han dermed vil han bare ha deg mer og mer.

- Hold kontakten

Ikke en gang tenk på å spille for «hard to get» – du er en moderne kvinne. Ta kommandoen over forholdet og la han vite at du tenker på han. Tenk på hvor hyggelig du synes det er når noen ringer bare for å si hei, eller skriver en liten email til deg for å si «jeg savner deg». MEN, ikke overdriv, balansegangen er hårfin. Ikke bombarder han med meldinger og telefoner – det vil gi motsatt effekt. Vær kul, og han forblir interessert.

Kilde: www.hilary.com

Følg Side2 på mobilen

Les også

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.