RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik holder du sexlivet i form

Her er en rekke tips til hvordan du holder sexlivet ditt i toppform.

(SIDE2): Lurer du på hvordan du kan holde sexlivet ditt hett? iVillage har kommet opp med en rekke tips til hvordan du kan sørge for at temperaturen på soverommet ikke synker.

Møt andre single her

Vær personlig
Hvisk navnet hans eller hennes når dere har sex. Dette bringer en ny dimensjon av intimitet inn i forholdet og dere vil uten tvil føle at dere kommer nærmere hverandre.

Le
Det er viktig å ha evnen til å le når man er intime. Ikke vær redd for å le om noe ubehagelig eller morsomt skjer. Det gjør forholdet mellom dere mer avslappet og intimt.

Ikke vis usikkerhet
Vær stolt av den kroppen du har og ikke vær redd for at du ikke er perfekt – ingen er perfekte. Vis selvsikkerhet og tør å være deg selv. Det er uten tvil sexy.

Si fra om det ikke funker
Du har hørt det før, men man kan ikke si det nok – ikke simuler orgasmer. Fortell heller hva som funker og ikke funker for deg i sengen. Dette gjelder også for mannen. Ingen er tankelesere og det er til det beste både for deg og din partner om du forteller hva som føles godt og hva som ikke føles fullt så godt.

Vær spontan
Ikke fall for fristelsen å la sexlivet ditt bli en rutine fordi det er enkelt. Vær spontan og overrask partneren din. Det vil garantert gjøre ditt sexliv mer spennende.

Ikke ha for mye fokus
Det er alltid flott at man fokuserer på at den andre parten skal få tilfredsstillelse, men noen ganger bør man bare slappe av og nyte hverandre.

Bli kjent med dine sensuelle sider
Kyss, ta på hverandre og vær intime uten å ha sex. Dette vil bringe en helt ny dimensjon til sexlivet ditt.

Kommunikasjon
Det er ingen hemmelighet at kommunikasjon er viktig i et parforhold. Dette gjelder også for det seksuelle forholdet. Fortell hverandre hva som fungerer for deg og spør hva som fungerer for din partner. Det kan kanskje virke litt merkelig i begynnelsen om man ikke er vant til det, men man venner seg fort til det.

Prøv noe nytt
Vær alltid åpen for å prøve noe nytt. Dette skaper en helt ny dimensjon til forholdet og gjør at sexlivet holder seg spennende.

Møt single fra Norge og hele verden her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere