*Nettavisen* Nyheter.

Slik holder hun vekten

Foto: (Foto: Scanpix)

Se hvordan «The Body» (47) fortsatt holder på supermodellkroppen.

22.07.10 09:39

(SIDE2): Hun ser ut som en 20-åring, men er utrolige 47 år. Den australske modellen Elle McPherson ser fortsatt ut som en supermodell og oppskriften ifølge henne selv, er å kutte karbohydrater.

LES MER HELSE HER

- Jeg har helt sluttet å spise brød, sukker og pasta. Det er den beste måte å gå ned i vekt på, sier hun i et intervju med magasinet Heat.

Skrubb huden
Hennes silkemyke hud er også eksepsjonell til snart å runde 50 år.

- Det viktigste er å forberede huden. Skrubb, skrubb, skrubb. Jeg skrubber huden hver dag og fukter den etterpå. Jeg tror eksfoliering er viktig for avgiftning, sirkulasjon og vekttap.

Tenk på kroppen
For den slanke eksmodellen er det lett å se bra ut i hvilken som helst type badedrakt eller bikini. Men med lang erfaring som modell har McPherson tips til hvordan vanlig kropper kan se bra ut på stranden også. Hun mener vi burde tenke mer på hva slags kropp vi har før vi kjøper badetøy.

- Har du noen ekstra kilo vil en mindre badedrakt ofte se bedre ut. De som er slanke bør velg en større modell. Har du små bryster har Melissa Odabash flotte badedrakter med fylde og hvis du har store bryster og en stor rumpe, så prøv badedrakter fra 50-tallet - de er gode til Marilyn Monroe-figurer.

McPherson er for tiden aktuell med nye serier av «Britain's next top model»

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.