*Nettavisen* Nyheter.

Slik holder stjernene formen

Popcorn med kanel og null cookies. Dette er Hollywood-trenernes oppskrift på en stjernekropp.

17.11.07 09:27

(SIDE2): Hvordan får Uma Thurman sin flotte figur? Og hva må Cameron Diaz gi slipp på for å holde formen?

Nå avslører Hollywoods personlige trenere litt av hva stjernene må ofre for å beholde sine flotte kropper.

Bare sunn sjokolade
Uma Thurman er en stor sjokoholiker og er spesielt glad i M&M. Men ifølge sin personlige ernæringsekspert Jackie Keller, må hun kutte ut dette.

I stedet spiser hun sunn sjokolade med mye flavanoler, skriver Splash News.

Ut med pasta
Ifølge trener Teddy Bass, må Cameron Diaz ofre brød, pasta og cookies.

- De inneholder store mengder med sukker, hvilket betyr at kroppen brenner sukkeret først fremfor fettet, sier han ifølge Splash News.

Popcorn med kanel
Halle Berry elsker å knaske i seg popcorn på kveldene. Og hennes personlige trener Nancy Kennedy sier at det er helt greit - så lenge hun fjerner smøret og saltet. I stedet tar skuespilleren kanel og fettfri parmesanost på popcornet.

Lov med litt
Jennifer Garner har en litt mindre streng trener. Valerie Waters mener det er lov med små porsjoner av hennes favorittgodteri.

- Ta en håndfull med godteri ut av den store pakningen de kommer i og legg dem i en mindre pakning. Vi er lært opp til å spise opp det som er i posen, men det kan være så mye som ti porsjoner. Derfor er dette en fin måte å lure deg selv på, sier hun ifølge Splash News.

Ikke vær for sulten
Før «Ugly Betty»-stjernen America Ferrara spiser middag, spiser hun en litt mandler eller peanøttsmør, slik at hun ikke skal spise altfor mye. Det forteller hennes personlige trener og ernæringsfysiolog Philip Goglia.

Gode grønnsaker
Jennifer Lopez’ trener Gunnar Peterson mener det er viktig å gjøre grønnsakene fristende. For eksempel anbefaler han stjernen å bruke fettfri yoghurt eller sitronsaft og krydder til grønnsakene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.