RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik imponerer du kjæresten

Sist oppdatert:
Alle liker å imponeres av kjæresten sin en gang i blant. Her kan du lære noen ulike måter å imponere din kjære på.

Når den første forelskelsen har lagt seg, blir ofte et forhold basert på rutiner. Dere møtes på faste dager, gjør gjerne de samme tingene hver gang og spiser på faste tidspunkt. Den moderne tids mas og stress fjerner mye av romantikken. Det er i utgangspunktet ingen ting i veien med det. Men noen dager kan det være hyggelig å imponere hverandre. Vær litt gammeldags, og bruk romantikken til å gjøre en dag spesiell.

Imponer henne
Vær romantisk: Du trenger ikke slå på stortromma med en rosebekledd seng, stearinlys, røkelse og fiolinmusikk. Noen mener sånt blir klisjéfylt og tåpelig uansett. Noe så enkelt som å lage middag og tilby deg å ta oppvasken etterpå gleder ethvert pikehjerte.
Vær spandabel: Veien til en jentes hjerte er ikke nødvendigvis gjennom de store tingene. Et kort der det står at du er glad i henne er som regel mer enn nok til å smelte kjæresten.
Vær observant: Vær såpass oppmerksom at du legger merke til når hun har kjøpt seg nye klær eller forandret på håret.
Vær interessert: Vis interesse for hennes aktiviteter. Hør på hva hun har å si, og ta hint.
Kos: De fleste jenter er glade i å kose. Stryk henne over håret og gi henne små kyss på kinnet.
Fremtiden: Ikke skjul det dersom du tror dette kan være kvinnen i ditt liv. Du trenger ikke komme med bryllupsplaner eller planlegge å få barn, bare la henne vite at hun er en del av framtiden din, som å si ”vi” i stedet for ”jeg” når du prater om fremtiden.
Kyss: Gi henne et kyss når dere møtes, selv om dere er utendørs. Da viser du at du ikke er redd for å vise kjærligheten til henne.

Imponer ham
Vis interesse: Blir med ham å se en film han liker på kino, selv om du egentlig ikke liker sånne filmer.
Betal: Ta ham med på middag og betal selv. Selv om enkelte gutter foretrekker å betale for jenta, kan det være hyggelig å bli spandert på selv en gang i blant også. Vi lever tross alt i 2004.
Sport: Spør ham ut om sporten han er interessert i. Se gjerne en kamp med ham, og ikke bare klag på at du synes han bruker for mye tid på det. Slå opp i tv-programmet, og slå tv’en på riktig kanal før kampen begynner.
Vær romantisk: Det er ikke bare gutter som skal være romantiske. Lag en god middag, kjøp blomster eller gjør noe annet som gleder ham.
Vær omtenksom: Ta godt vare på ham når han er syk. Mange menn tror de blir mye sykere enn kvinner, og la ham tro det fram til han blir frisk (da kan du imidlertid fortelle ham at også jenter kan være syke).
Ikke mas: Ikke mas på at han må støvsuge eller at du synes dere møtes for sjelden. La ham ta ting i sitt eget tempo.
Vær naken: Vær naken selv om dere ikke har hatt/skal ha sex.

Du må selvsagt kjenne din partner godt nok til å vite hvilke av tipsene han eller hun vil falle for. Enkelte jenter er ekstremt uromantiske, noen gutter er ikke så begeistret for nakenhet. Det beste rådet til begge parter vil derfor være å gjøre akkurat det kjæresten din aller helst vil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere