RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Crestock.com

Slik jukser du bort rynkene

Med enkle og rimelige grep ser du yngre ut.

(SIDE2): Svindyre antirynkekremer og kostbare behandlinger kan kanskje tilsynelatende hjelpe mot rynker, men de fleste studier viser at slike overflatebehandlinger på huden ikke er særskilt effektive.

LES MER OM SKJØNNHET HER

Alderen tynger mange og frykten for tapt ungdom ligger klamt over dagens kroppsideal. Den evige jakten på ungdomskilden er en kontinuerlig drivkraft hos mange – om enn av varierende grad, noe skjønnhetsindustrien vet å utnytte.

SEND OSS DINE SKJØNNHETSTIPS HER!

Menn som kvinner bruker dyre dommer på eget utseende, men slunkne bankkontoer og kirurgiskepsis er hindre i veien til illusjonen om evig ungdom for mange. Derfor kan man takke høyere makter for sminke og kosmetikk, som verken trenger å være kostbart eller invasiv.

«Tryll» bort ujevnheter
Går du til anskaffelse av en «concealer» er mye gjort for å gi ansiktet et friskere og yngre utseende.

Concealeren benyttes for å dekke over poser og mørke ringer under øynene, samt korrigere ujevnheter i ansiktet for øvrig. Produktet brukes på mindre områder enn eksempelvis en «foundation» eller farget fuktighetskrem, som brukes i større deler av – eller hele – ansiktet.

Gå for disse fargene
Concealeren skal ha en lysere farge enn hudtonen din, og gjerne inneha gule nyanser. Har du utpreget mørke ringer under øynene, kan en med rosa nyanser dekke best ettersom fargen balanserer det blålige.

Den beste for deg
Det finnes mange typer concealere og man må prøve seg fram for å finne den som passer best.

Noen har en påføringskost og er flytende, andre kommer i mer kremet konsistens mens andre igjen i pudderform.

Sistnevnte skal man være litt forsiktig med ettersom dette kan virke uttørrende på det sarte området rundt øynene. Bruk i tilfellet rikelig med øyekrem før påføring.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere