*Nettavisen* Nyheter.

Slik jukser du i «Call of Duty 4»

Skytespill «Call of Duty 4» er et av Norges mest populære spill. Slik kan det bli ekstra morsomt.

(Spillmagasinet): Juksekoder. Mange elsker dem, mange hater dem. Smak og behag sier vi, og det er frivillig om du vil bruke dem.

Nettsiden Cheat Code Central har en rekke tips og triks for skytespillet «Call of Duty 4: Modern Warfare» til Xbox 360. I hovedsak tilbyr siden guider til hvilke kikkertsikter som passer best på hvilke våpen og hvordan du når de forskjellige utmerkelsene.

Men siden har også nyttge tips til hvordan du kan fylle kvoten med «Intel Pieces», altså bærbare pc-er du finner rundt om i spillet og som kan brukes til å endre spillet på ulike måter.

Se selv: Folkene i NextGenWalkthroughs har lagt ut en rekke videoer til hvor du finner de forskjellige datamaskinene. Følg denne linken for videodatabasen.

Du kan maskimalt samle 30 bærbare datamaskiner, og et hull i logikken i «All Ghillied Up»-oppdraget sørger for at du kan få tak i alle på en gang.

Slik gjør du det: Gå til den først bærbare datamaskinen på brettet, du finner den på toppen av stigen i den første kirken. Plukk opp pc-en og fall ned der du kom opp. Du vil dø, men beholder maskinene. Reperterer prosessen til du har 30 maskiner.

Også nettsiden GameDaily har samlet sammet guider og triks for «CoD 4». Du finner dem her.

Tips og triks:Her finner du mange flere tips og triks for «Call of Duty 4».

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.