RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik jukser du i Need for Speed

Sist oppdatert:
Slik får du overtaket i Norges mest populære bilspill, «Need for Speed: Most Wanted».

(Spillmagasinet): «Need for Speed: Most Wanted» er for tiden det mest populære bilspillet i Norge, ifølge salgstallene.

Har du et tips eller en juksekode? Send den til spillmagasinet@tv2.no.

Alle som har prøvd spillet, kan skrive under på at det er ikke lett å kjøre seg til topps på den gjeve svartelista. Av og til hadde det vært fint med en hjelpende hånd. Her kommer den.

Lås opp Ford SYNTEC

Når du får opp «Press Start» på skjermen etter å ha startet spillet: Trykk venstre, venstre, høyre, høyre, opp, ned, opp, ned.

«Uendelig» i dusør

Hver gang du skal klatre et hakk på svartelista må du terge politiet slik at dusøren for å fange deg øker til et visst nivå. Du kan imidlertid jukse deg til flere millioner i dusør ved å la politiet gjøre all jobben selv ...

Først starter du en politijakt. Deretter kjører du til en litt stor kant, for eksempel busstakene på busstasjonen. Så stiller du deg så langt ut mot kanten du kan uten å kjøre utenfor, og så langt vekk fra rampen opp til taket som mulig. Det er viktig at ingen politibiler følger etter deg opp rampen, naturligvis.

Nå kan du sitte stille og se på at hele politistyrken går bananas uten å få tak i deg. De vil krasje i hverandre og ødelegge bilene sine, som selvsagt skrives på din regning!

Du kan sitte så lenge du vil, men pass på så ingen politibiler kommer opp bak deg. En bruker på IGN skriver at han klarte å få en dusør på nesten 6 millioner dollar.

Åpne bakrommet i butikken

Hvis du trekker riktig lapp etter å ha vunnet over en rival på svartelisten, vil du få tilgang et «hemmelig» bakrom i butikkene i byen. Denne juksekoden åpner imidlertid bakrommet når som helst: Når du får opp «Press Start» på skjermen etter å ha startet spillet: Trykk opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre.

Lås opp Burger King Challenge

Når du får opp «Press Start» på skjermen etter å ha startet spillet: Trykk opp, ned, opp, ned, venstre, høyre, venstre, høyre.

Du finner enda flere tips på nettsiden IGN.com.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere