RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik jukser stjernene med utseendet

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Superstjernene bruker mye tid på helsestudio for å få perfekte kropper. Men de har også andre triks som får dem til å fremstå som yngre og vakrere. Se hvem som jukser.

Et vanlig triks kjendisene bruker er å fremheve de kroppsdelene de er mest fornøyde med, mens de bevisst passer på å få minst mulig oppmerksomhet rundt andre kroppsdeler, skriver magasinet SELF.

Magasinet trekker også frem noen kjendiser som de mener er svært målbevisste på hvilke kroppsdeler de skal fremheve når de står på scenen.

Britney Spears passer på å fremheve rumpen. Dette gjør hun ofte ved å sparke med beina. Jewel ønsker å vise frem lårene sine og poserer derfor ofte på en stol.

Ashanti og Shania Twain ønsker å fremheve magemusklene sine, mens Gwen Stefani styrke er skuldrene. Alicia Keys prøver ifølge magasinet ofte å fremheve brystkassen.

Skriveriene om kjendisenes skjønnhetstriks er en del av nedtellingen til kåringen av de ti heteste kvinnelige artistene. Dette er en årlig kåring magasinet gjør i samarbeid med VH1.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere