RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik jukser stjernene

Sist oppdatert:
Stjernene jukser fra topp til tå når de skal på den røde løperen.

(YEYE): Stjernene skinner på den røde løperen. Men bak de smekre bena, den solbrune huden og det skinnende håret ligger det hardt arbeid. Og mye juksing.

For vanlige mennesker holder det som regel å barbere leggene og legge på litt sminke før man skal på fest. Men når superstjernene gjør seg klare til en stor happening, er det langt mer enn dette som må til. Her snakker vi om puppeløft, fjerning av barten og tildekking av brystvortene. Og masse masse mer.

HARD JOBBING: Det ligger nok hardt arbeid bak denne Oscar-looken til Jessica Alba.
HARD JOBBING: Det ligger nok hardt arbeid bak denne Oscar-looken til Jessica Alba.

Hudfargen
Ifølge Jimmy Snyder, eieren av selvbruningssystemet «Jimmy Jimmy Coco» og ekspert på området, så er det ekstra travle dager i forkant av store happenings som Golden Globe og Oscar.

Jimmy har sprayet stjernene solbrune i årevis. Blant annet har han Eva Longoria, Jennifer Garner og Lara Flynn Boyle på kundelisten sin.

Ifølge Jimmy så er solbrun hud det første trinnet til perfeksjonisme. Sprayen gir nemlig ikke stjernene bare en fin farge. Den kan også fremheve «gjemte» muskler, slik at man ser mer trent ut.

Les også:Ekspertenes 28 beste skjønnhetstips

Kroppsforming
Neste trinn er å forme kroppen – eller rettere sagt «rette ut kroppen».

Kjendisstylisten Inge Fonteyne, som blant annet jobber med Gisele Bündchen og Adriana Lima, forteller at det jobbes fra under brystene til over knærne. Man glatter ut formene som jentene eventuelt måtte ha og gjør kroppen fast, spenstig og smidig.

Stylistene sverger til «Spanx» - et merke som lover å «redde kvinner fra blant annet håndtak og cellulitter».

GRAVID: Angelina Jolie slapp muligens unna kroppsformingen på årets Oscar, siden hun var gravid og hadde en vid kjole på seg.
GRAVID: Angelina Jolie slapp muligens unna kroppsformingen på årets Oscar, siden hun var gravid og hadde en vid kjole på seg.
GRAVID: Angelina Jolie slapp muligens unna kroppsformingen på årets Oscar, siden hun var gravid og hadde en vid kjole på seg.

Puppene
Puppene er et eget kapittel for seg.

De som har litt store bryster, og som i tillegg skal gå i kjole med bar rygg, sverger ofte til «Frederick’s of Hollywood»s nye «Flex Body Bra». Dette er en usynlig bh som består av to silikonkopper, som plasseres over hvert bryst.

Den berømte puppeteipen blir også mye brukt. Det kan være greit å løfte puppene med en slik teip hvis man skal gå med en kjole som er veldig utringet eller gjennomsiktig, slik at man ikke kan bruke bh. Da kan det også være greit å skjule brystvortene.

Puppeteipen brukes ikke bare til å holde puppene på plass - den brukes også til å holde kjolen på plass. Teipen gjør nemlig at kjolen ikke sklir, og den kan feste tynne stropper, holde kjolen inntil kroppen og utringningen på plass.

Hår og sminke
Neste steg er hår og makeup. Stjernene er nemlig ikke født med like pene lokker, øyne og lepper som de har på den røde løperen.

Når det gjelder hår handler alt om hairextensions. Ifølge stjernefrisøren Michael Shaun Corby, så sveiser stjernene på hår som aldri før. Målet er et tykt, langt og vakkert hår.

Siste hånd på verket er sminken. Her skal det dekkes, skjules, fjernes og strammes.

Sminke for menn
Menn slipper heller ikke unna – de skal nemlig også se bra ut på løperen. Men det er uten tvil en mindre jobb med dem.

Ifølge Jimmy, så ser menn bra ut uansett. De er heldige sånn sett. De slipper å gå i en kjole som fremhever alle «feilene», og de fleste har ikke langt hår som må styles. Men selv menn bruker litt sminke på store happenings og prisutdelinger.

(Kilde: Det Nye)

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere