RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik kaprer du drømmemannen

Sist oppdatert:
Med noen enkle knep kan du kapre drømmemannen. Her er tipsene.

(SIDE2): Det sies at menn er enkle skapninger, men det er ikke alltid det føles slik. Her er noen enkle knep for deg som vil kapre drømmepartneren.

Sjarm
Menn tiltrekkes av jenter med sjarm og er ofte grunnen til at menn er sammen med kvinner som ikke er så slående vakker som andre de har datet. En kvinne med sjarm får mannen til å føle seg bra. Men husk at det sies at kvinner med sjarm kommer seg unna med det meste.

Finn drømmemannen på TV 2 Match

En flott kropp
Det er ingen hemmelighet at menn liker kvinner som har en flott kropp og som de stolt kan vise frem til sine kamerater. Kvinner har også høye krav til menn, så hvorfor skal de være annerledes.

Et vakkert ansikt
Ikke alle har samme preferanser når det gjelder skjønnet. Hva du synes er vakkert trenger ikke å være det for vennene dine. Menn liker å ha vakre ting rundt seg, og man kan komme langt med et vakkert ansikt.

Ærlighet
Tillitt er viktig i et forhold og en mann setter pris på en ærlig kvinne. Ærlighet er grunnsteinen i et forhold og man kan umulig bygge et lykkelig liv om denne grunnmuren uteblir.

Respekt
En mann vil bli behandlet med respekt og ikke på noen måte bli ydmyket. Dette gjelder uansett om dere er sammen med andre eller alene. Behandle han derfor med den respekten du vil han skal gi deg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere