RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik kaprer du drømmepartneren

Sist oppdatert:
Få din date til å føle seg spesiell og sjansene for at det oppstår kjærlighet er betraktelig større. Se hvordan her.

Det er ingen hemmelighet at sjarm og utstråling har sin innvirkning på andre mennesker, men det å få andre til å føle seg sjarmerende og spesiell er veien til å få din date til å falle for deg.

Finn drømmepartneren her

Vær klar og tydelig
En studie gjennomført av amerikanske professorer viser at om noen tror du er tiltrukket av de, vil de bli ytterligere tiltrukket av deg. Men om man føler at man er en av mange som du er blitt tiltrukket av har de en tendens til å mislike deg. Poenget er å få din date til å føle seg spesiell og som om han eller hun møter de høye krav som du setter og at det ikke er mange andre som gjør det.

Bruk detaljer
Vær bevisst på å plukke opp små detaljer han eller hun sier som viser at du har fulgt med på samtalen. Dette viser at du er interessert og at du oppriktig følger med på det som blir sagt. Samtidig skaper det intimitet mellom dere da dere snakker om kjente ting.

Gratuler
Undersøkelser viser at om man responderer veldig positivt til noe bra som har skjedd i den andre personenes sitt liv vil hele erfaringen bli mer positiv og dermed er også sjansen større for at han eller hun vil falle for deg.

Gi komplimenter
Prøv å gi en kompliment som ikke er så tydelig og prøv å koble det opp mot en personlig egenskap som denne personen innehar.

Si navnet
Ved å bruke navnet til din date under samtaler skaper du en tilstedeværelse samt at din date vil føle seg spesiell fordi han eller hennes navn blir brukt så hyppig.

Singel? Finn din perfekte match her.

(Kidel: HappenMagazine)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere