Slik kler de seg nå

Foto: (Bildemontasje/Splash News)

Bli oppdatert på stjernenes vårstil her.

30.04.11 15:57

(SIDE2): De tre stjernene Cameron Diaz, Kylie Minogue og Gwen Stafani har totalt forskjellige stiler. Likevel har de alle kastet seg på den hvite trenden for våren og sommeren 2011.

Hvitt
Cameron Diaz sverger til den trange hvite buksen, med en enkel hvit singlet og bukseseler. Mens Kylie Minogue virkelig har hentet inspirasjon fra flere av vårens stilarter; veske, sko og belte i brunt skinn, beige chinos, hvit bluse, grå kardigan, hatt og club master-brillen fra Ray Ban. Gwen Stafani, som alltid kjører sin helt egen stil, har tolket den hvite trenden med denne blondeblusen og trange skinnbukser. Stilikonets solbriller med cat eye-fasong er også helt riktig nå.

Blazer
Den sorte blazeren holder seg også varm i motebildet, i hvert fall hvis vi skal tro stjerner som Audrina Patridge, Cameron Diaz og Kate Moss. Blazeren er fin både til jeans, shorts og kjoler. Putter du en hvit singlet under får du en enkel, men elegant stil. Men pass på at blazeren begrenser skovalget ditt, du putter ikke på deg et par sneakers for eksempel. Vårens heteste sko, grå og beige ankelboots, gjør seg derimot utmerket til blazeren.

Boyfriend-jeans og chinos
Selv om varmegradene stiger på gradestokken trenger du ikke pakke bort jensene du brukte i vinter. Boyfriend-jeans og trange bukser er fortsatt like aktuelt, og spesielt hvis du lager en fin liten brettekant nederst. Madonna viste seg nylig i en jeans full av hull, så vi tipper det kan bli en sterk trend i sommer.

Mange av stjernene er derimot litt lei jeansene nå, og hiver heller på seg et par sommerlette chinos. Kylie Minogue har for lengst satt på seg et par deilige beige chinos.

80-talls denimshorts
Ønsker du en litt mer rocka stil, er en 80-talls denimshorts plagget for deg. Gå gjerne i bruktbutikker for å finne de helt gamle fra 80-tallet. Peaches Geldof har trolig funnet sin gamle shorts i en vintage-butikk i London.

Jumpsuit
Både kjoler, bukser og shortser er like riktig i vår, men jumpsuiten vil trolig også bli en stor favoritt blant moteløver. Sienna Miller viste seg nylig i en søt blomstret jumpsuit, som hun mikset til beige ankelboots. Jumpsuiten er både behagelig og trendy.

HER ER STJERNENES STIL AKKURAT NÅ:

4226

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.