*Nettavisen* Nyheter.

Slik kler stjernene seg privat

Hva kler stjernene seg i akkurat nå? Se, les og lær.

07.08.07 10:24

(SIDE2): Mens du kanskje går rundt i hvite sommerkjoler, singleter og korte shortser, er Sienna Miller allerede fullt oppdatert på høstens trender. Hun er ikke bare oppdatert - men allerede godt på vei inn i høstklærne.

I dette bildespesialet blir du oppdatert på stjernenes trender akkurat nå - og vært obs, mange av disse trendene er minst like aktuelle til høsten.

Grått, grått, grått
Er det en farge som er bombesikker til høsten, så er det grått. Fergie, Sienna Miller og Ashley Olsen er blant stjernene som elsker grått. Grå kjoler, grå skinnjakker, grå tights, grå boots - alt er lov i grått.

Romerskinspirert
Sienna Miller følger også trenden med romerskinspirerte plagg. Sandalene er hett - og et «must» blant stjernene i sommer.

Singleter
Hvite og svarte singleter kommer alltid til sin rett. Stjernene bruker hvite og svarte singleter til jeans, til kosebukse, til shorts og til skjørt.

Skyhøyt
Om du er liten eller stor, skyhøyt får deg til å se ut som den lekreste baben. Stjernene digger høye sko - og for frøken Olsen er det perfekt å komme litt opp i høyden. Høye hæler får deg også til å virke smalere.

Sølv
Legg merke til Siennas armbånd - dette vil vi se mer til høsten. Store brede sølvarmbånd eller brede sølvbelter er et must, hvis du skal følge den romerske trenden, som vil bli enda mer aktuell til høsten.

Se flere bilder lenger ned

Les mer om mote her:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.