RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik kler vi oss neste vinter

Foto: Fashion Week by Berns (Kristian Löveborg)
Ja, vi elsker svensk design.

(SIDE2): «Fashion Week By Berns» blir omtalt som Stockholms fineste arrangement, og har siden 2005 latt Sveriges beste designere vise fram sine nyeste kolleksjoner.

Se bilder fra Cheap Monday, Acne og Filippa K under!

I Norge er svensk design svært populært, dels fordi den svenske designstilen ser ut til å falle i god smak hos det norske folk, og dels fordi prisene er mer eller mindre fornuftige.

Under moteuken viste kanskje tre av de mest kjente svenske merkene sine høst og vinterkolleksjoner, og det er liten tvil om at vi vil se noe dette i gatebildet neste høst og vinter.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

Cheap Monday
Det er bare fem år siden det populær jeansmerket kom på markedet, men allerede er den karakteristiske hodeskallen blitt et sterkt varemerke. Store, romslige dressjakker med dobbeltspenn utpekte seg spesielt under visningen i stockholm, det samme gjorde røffe materialer og grå nyanser.

2835

Alle foto: Kristian Löveborg

Acne
Skal vi tro Acne er den korte sauseskinnsjakken et «must» for neste vinter. Den varme jakken passer godt for det nordiske klimaet, og den har et røft og rocka utseende. Under hadde modellene på seg lange kjoler i florlette materialer, så her er det en god miks mellom røft og delikat.

2833

Alle foto: Kristian Löveborg

Filippa K
Den nye kolleksjonen fra Filippa K viser at det er en sterk, men allikevel feminin kvinne som står i sentrum. Hatt, skinn, tweed dresser og løse topper er stikkord for kolleksjonen – blandet med feminine tilskudd av preller, glitter og ikke minst rød leppestift.

2836
Alle foto: Kristian Löveborg

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere