RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik knekker du «Bioshock»

Sist oppdatert:
Er du en av de mange tusen som spiller «Bioshock», men trenger litt hjelp nå og da? Her er tipsene du trenger.

(Spillmagasinet): «Bioshock» er av de aller beste spillene du får til Xbox 360, og årets viktigste spill til konsollen.

Men som skytespill flest, kan det være greit med noen tips og triks her og der for å komme videre. Noen synes det er juks, andre mener det bare er et dytt i riktig retning.

Nettsiden Gamedaily har samlet en rekke tips og triks for deg som ikke er så glad i å tenke selv.

Viste du foreksempel at for å få jackpot på myntmaskinen kan du lagre spillet før du begynner og så laste spillet på nytt og på nytt helt til du får jackpot?

Nettsiden gir også tips til hvordan du tar liv av Rosies, hvordan du får utmerkelsen Little Sister Savior, hvor du finner Atlas Fontaines penthouse og hvordan du lettest tar livet av fyren.

Tips og triks:Her finner du hele listen.

Visst du også at «Bioshock» har to forskjellige avsluttninger? Det hele avhenger av hvordan du behandler småsøstrene underveis: Hvis du «høster» kun en søster og redder de andre får du den gode avslutningen. Høster du flere, må du vinke hadet godt til «happy ending».

Gjennom spillet møter du på en rekke av småsøstrenes «barnevakter», Big Daddy, som du må gjøre det slutt på. På nettet finnes en rekke tips til hvordan du best tar livet av de,.

Nettsiden IGN.com er også kjente for å ha en stor database med juksekoder, og noen av de dødeligste tipsene finner du nettopp her.

Har du flere tips og triks? Skriv dem inn i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere