*Nettavisen* Nyheter.

Slik kysser du sexy

Et kyss er bare ikke ett kyss, hvis du gjør det riktig. Her er noen tips til hvordan du kan gjøre kysset mye hetere.

22.02.06 08:59

(Side2:) Å kysse riktig er en kunst og med en ny partner må man alltid prøve seg fram. En god kysser vet hvordan man prøver seg fram og finner akkurat den riktige måten å kysse på.

Hvis du er misfornøyd med et kyss kan du være sikker på at din partner er det også. Det beste du kan gjøre er å ta det med ro, gjøre det forsiktig og la kysset være noe begge parter gjennomfører.

Den eneste kroppslige kontakten som skjer bør absolutt ikke være kun med leppene når du kysser, hold rundt hverandre, stryk hverandre på armene eller la kroppene gli inn til hverandre. Et godt kyss kan være så mye mer enn kun utveksling av spytt.

Her er noen tips til hvordan du kan gjøre kysset enda mer sexy:

1. Leppenes mester
Bruk tungen din rundt din partners munn, gjør det hele uten for mye trykk - tenk kiling, følg opp med et dypt kyss.

2. Ertekroken
Kyss på kinn, panne, hals, hele ansiktet - utenom leppene, helt til din partner trekker deg mot seg og kysser dine lepper.

3. Eskimokysset
Har du dårlig tid, eller - uffda, dårlig ånde? - kyss som eskimoene: Nese mot nese.

4. Oppe og nede
Kyss leppene oppe, så nede og så begge.

5. Hjelp, jeg er fanget.
Bruk tape over munnen din og lag lyder slik at partneren din tar av leppene. Kyss din partner med en gang og si takk, jeg har spart leppene mine hele dagen. Denne bør muligens ikke brukes hver dag....

6. Iskysset
Ha en isbit i munnen når du kysser partneren på hals eller kropp....

7. Det faste kysset
En måte å gjøre hver dag bedre på er å ha det faste kysset. Hva med å se en fotballkamp med din mannlige partner og si at hver gang det er frispark får han et kyss? Eller for mannen kan man se en episode med sex og singelliv og kysse partneren hver gang de snakker om sko....

8. Det er morgen
Start hver dag med å vekke partneren med et kyss på kinnet. Det blir garantert en bedre morgen.

9. Det første kysset
Har dere aldri kysset så bør det gjøres skikkelig første gangen, ikke trekk deg unna og sørg for at partneren ikke gjør det ved å plassere hånden din på partnerens nakke.

10. Den ja...
Gå mot partneren og lat som om du skal kysse ham eller hun. Akkurat i det dere nesten kysser så trekk deg unna, gjør det igjen... og igjen... og igjen...

Har du ingen å kysse? Hva med å ta turen til Side2Date?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag