*Nettavisen* Nyheter.

Slik leser du andre

Har du lyst å vite hvem din date egentlig er? Og du vil vite det nå? Vi fortelle deg hva du bør gjøre.

Kan en omgang bowling eller en dans fortelle deg hvem din date egentlig er? I følge HappenMagazine kan man finne ut mye om sin date ved akkurat dette og et utvalg andre aktiviteter.

Del maten
Velg en restaurant som serverer en eller annen form for mat som må deles – som f. eks tapas. Da handler det ikke om min og din mat, men vår mat. På denne måten kan du lære mye om hvor flink han eller hun er til å inngå kompromisser, hvor flink han eller hun er til å dele osv.

Spill et spill
Du kan lære mye av en person ved å spille et spill. Inviter til et slag minigolf, bowling eller en runde med Xbox. Du finner fort ut om personen tar seg selv seriøst eller om han eller hun har en leken side. Sider du oppdager ved din date her vil garantert også gjelde for andre områder i livet.

Dans
Neste gang du skal møte din date ta han eller henne med på dansegulvet. Dette er ikke for å finne ut hvor flink din date er til å danse, men hvor selvbevist og humoristisk han eller hun er.

Ta en spasertur
Ta en spasertur med din date og opplev hvordan dere fungerer sammen uten andre forstyrrende elementer. Greier dere å holde i gang samtalen? Har dere pauser i samtalen som ikke føles ubehagelig? Om det er slik, er det et tegn på at dere trives i hverandres selskap, og det er viktig i et forhold.

Ta en kjøretur
Neste gange din date kjører bil følg med hvordan han eller hun kjører. Tar personen mye risiko, er han eller hun forsiktig? Følg med og du kan lære mye.

Finn drømmepartneren på TV 2 Match. Tusener av single er online nå.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.