Gå til sidens hovedinnhold

Slik lykkes du på byen

Finnes det en idiotsikker oppskrift på hvordan menn kan lykkes med sjekkingen? Vi oppfordrer både gutter og jenter til å dele sine tips med oss.

Tommy er en kjekk mann som får mye oppmerksomhet fra kvinner på jobben. Faktisk fra en hver kvinne han ser på og smiler til. Han forestiller seg at flørting er det samme, bare at han holder på litt lengre.

En kveld han er ute på byen ser han en skikkelig lekkerbisken som har blikket festet mot ham. Hun tar ett blikk til for å se om han fortsatt ser på henne, og det gjør han. Hun smiler og snur seg unna. Trollbundet av hennes skjønnhet tar det litt tid før Tommy kommer til hektene igjen.

Han prøver å finne ut noe smart å si for å bryte isen, men han vil også forsikre seg om at han ikke mister oppmerksomheten hennes, så han har blikket festet på henne for å få litt inspirasjon. Hennes blikk blir bare kortere og kortere, helt til hun hvisker noe i øret på venninnen sin, som ikke ser like bra ut. ”Jeg får gå bort til henne før det blir for sent”, tenker Tommy.

Når han nesten er fremme hos dem reiser de to jentene seg opp for å gå på do.

- Pokker, jeg stirret for lenge på henne , sier Tommy lavt. Han har nå fått seg en viktig lærepenge. Litt senere er det en annen søt jente som ser på ham.

Fortsatt litt skremt etter den forrige opplevelsen, men samtidig med litt mer selvtillit ettersom den nye jenta spiller i samme liga som han selv. Han venter ikke like lenge nå og går rett bort til henne og slår av en prat med henne.

Han gir henne massevis av komplimenter og runder det hele av med vinnere som :”øynene dine er som magneter som holder meg her” og “har dine perfekte lepper fortsatt kontrakt med Max Factor eller er de tilgjengelige?”

Forbausende og totalt uforklarlig har komplimentene hans feil effekt. Hun ler som om han har fortalt en ny vits og etter 10 minutter etter småprat og akkurat når Tommy trodde at han var i mål så skjer det noe helt uforutsett. Hun reiser seg, stryker ham over kinnet og sier ;”Jeg må stikke, lille venn, men lykke til med damene i kveld”.

Lille venn? Hva pokker var det?

Ja, hva pokker har det?
Kvinner liker litt forspill før sex, ikke sant. Når man møter og sjekker opp en jente så er flørtingen forspillet. På samme måte som man kan gjøre de gale tingene under det fysiske forspillet kan du også gjøre ett feil trekk i flørtingen og dermed faller hele flørte-korthuset sammen.

Det finnes 3 nivåer av flørting, og nøkkelen er å finne den gyldne middelvei:

1.) Kroppsspråket
Les kroppsspråket hennes og finn ut om hun er interessert i deg. Lure blikk eller hemmelighetsfulle blikk, enten alene eller sammen med at hun leker med håret sitt må betraktes som grønne lys. Få øyekontakt med henne og la henne få vite at du er interessert. Bare ved å se på se på henne ett sekund lengre enn du normalt ville og smile før du fester blikket på ett nøytralt sted som drinken din, eller kameratene dine. For Guds skyld, ikke se på en annen dame.

Nå er det på tide å øke innsatsen litt, og la blikkene hvile litt lengre på jenta du har plukket deg ut. Det er viktig at blikkene og hele prosessen ikke tar for lang tid (hører du, Tommy?). Smi mens jernet er varmt, gå bort til henne i løpet av tre sekunder (dersom hun ser på deg for andre gang så er det din invitasjon), ikke nøl.

2.) Hvordan bryte isen?
Når du kommer bort til henne så er det ingen sjekkelinjer som kommer til å funke. Ikke si noe teit som ”slo du deg når du falt ned fra himmelen?”. For å unngå noen ubekvemheter bare si noe som er relevant til situasjonen, enten det er puben (ikke ;”er du her ofte”), klærne hennes eller musikken. Tro meg, det spiller ingen rolle.

Poenget er at det må være naturlig og ikke virke planlagt. Hvorfor? Dersom det ser ut som om du har en sjekkliste du går igjennom kommer du aldri til å komme i mål. Kvinner elsker spontanitet.

Det beste er å starte med det enkle, “Hei, jeg heter Tommy”. Videre kan du prøve å finne ut om hun har en kjæreste ved å spørre om noe som ”Før jeg fortsetter, kan spørre deg om du er single? Og vent på svaret hennes. På den annen side, hvis hun virker veldig entusiastisk så anbefales det på det sterkeste å droppe det spørsmålet. Det er jo tross alt ingen vits i å minne henne på at hun har en kjæreste som hun hadde glemt fordi hun liker deg bedre.

Få henne til å le. Vær morsom, men ikke dum deg ut. Du kan mobbe henne litt så lenge hun skjønner at du ler med henne og ikke av henne.

Len deg nærmere henne og si noe sånt som “parfymen din lukter godt” – men vær ærlig, ikke si det om du ikke mener det. Grunnen er at hvis du bare sier noe som du tror hun vil høre så kommer det til å høres falskt ut.

Husk, en søt jente har blitt fortalt tusen ganger at hun har pene øyne, vakre lepper etc. Istedenfor kan du gi henne komplimenter om noe som du liker ved henne (ikke lyv – du vil bli avslørt) som er uvanlig, kanskje måten hun gjør ting på. Nok en gang, å kommentere ting som skjer mens du snakker med henne får det hele til å virke mindre planlagt. Når du snakker med henne så er det viktig å ha selvtillit, men samtidig må du unngå å virke blærete.

Det er viktig at ansiktsuttrykket og kroppsspråket snakker det samme språket. La henne få vite at hun har en effekt på deg, men at du samtidig har en god porsjon med selvtillit. La det være litt rom for tvil, slik at hun tror at du vil være en utfordring.

3.) Forføringen
Er stemningen riktig og dere har en noenlunde lik form for humor, ja da er tiden moden for å komme med noen seksuelt ladete hint. Ta ett steg nærmere henne og snakk gradvis lavere før du tilslutt hvisker ting inn i øret hennes. Gjør du dette for kjapt vil hun synes at du er ett svin og du vil høyst sannsynlig tilbringe natten alene.

Nå kan du forsiktig ta på henne. Berør armen hennes, skulderen eller korsryggen – lenge nok til at det ikke virker tilfeldig men kort nok til å få henne til å føle seg vel. Hvis hun er interessert så vil hun være fornøyd med ditt selskap, eller enda bedre , hun gjengjelder dine berøringer. Dersom det siste skjer så kommer du garantert til å sovne med ett smil om munnen.

Dans med henne. Kjærtegn ryggen og nakken hennes, men unngå steder som er seksuelt ladet. Dette bevarer hennes verdighet og vil gi deg større sjanser, ettersom hun har lyst på mer..

Nå kan du dra henne ut til siden og hviske inn i øret hennes ;”Jeg finner deg mer og mer uimotståelig” og kyss nakken hennes. Dersom du får ett positivt svar er det på tide å kysse henne på munnen. Husk å kyss henne ordentlig, fordi alt starter med ett kyss.

Oppsummering
Kjære menn, herfra og inn må dere klare dere selv. Sørg for at hun er pirret og nysgjerrig nok til å bli med deg hjem. Når dette skjer så er resten plankekjøring.

Kilde: AskMen

Si din mening
Hva mener du? Er det riktig som artikkelforfatteren skriver? Har du noen bedre tips? Jenter, hvordan ønsker dere at menn skal flørte med dere på byen?

Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene