RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik lyver kjendisene

Sist oppdatert:
Utroskap, graviditet eller skilsmisse. Kjendisene lyver om det aller meste.

(SIDE2:) Å være kjendis betyr å leve i mediets søkelys stort sett hele tiden, og ingen så mye som de største amerikanske kjendisene. Det betyr også at det mange ganger kommer ren løgn i uttalelser fra de kjente personene eller gjennom deres presseagenter.

Betal noen for å lyve
Slik som presseagenten til Britney Spears gjorde da det ble nektet for at hun var gravid, til tross for en stadig økende mage, eller nektet for at Mariah Carey hadde hatt et nervøst sammenbrudd selv om det ble vist direkte på MTV. Prisen for beste løgner er vel likevel presseagenten til Jennifer Aniston som først nektet for at de var et par (helt til de giftet seg) og så påstod at ingenting var feil med forholdet (helt til skilsmissen var klar.)

Jeg har leg, altså
Å lyve på alderen er heller ingen ukjent løgn i kjendis-USA. Whoopie Goldberg sa i 1983 at hun var 33, og ti år senere var hun 37. Alt ifølge henne selv. Sandra Bullock var på listen over de heteste stjernene under 30 år da hun var 31 år, mest fordi hun selv sa hun var under den magiske grensen. Den kanskje frekkeste av dem alle var TV-skribenten Riley Weston (hun skrev episoder av Felicity), som sa hun var 19 år og fikk fast kontrakt med TV-selskapet. Hun var egentlig 32.


Rettslig dømt løgner
Likevel så er muligens den største løgneren av dem alle Charlie Sheen som har benektet at han bruker narkotika og kjøper prostituerte, til tross for at han er dømt for det og at hans eks-kone Denise Richards vant rettsak mot sin eks-mann nettopp med de samme påstandene.

Lyve til ektefellen
At kjendisene, som så mange andre, gjerne forteller hvite løgner til sine ektefeller er ingen løgn. Da Demi Moore ikke møtte opp til en middag hun skulle ha med sin mann fra den gang, Bruce Willis, sa hun at hun var sengeliggende med sykdom. Senere har det vist seg at halvparten av den påstanden var sann, men at sykdommen var en av Hollywoods mest kjente unge skuespillere.

Møt kona og søstra mi
Rockeartister kan også gjerne fortelle løgner som omhandler sine partnere. Da The White Stripes ble store påstod Jack White i gruppen at Meg White var hans søster. Faktum, som han senere innrømmet, var at hun var hans eks-kone.

Det er ikke meg, helt sant
Paris Hilton var også frampå med en liten hvit løgn da pornovideoen med hun som hovedstjerne eksploderte på Internett. Det startet med at hun sa at det ikke var henne, senere at hun ikke visste at de var filmet. Enden på det hele var at hun fikk penger for salget av filmen. Kanskje det var henne likevel?

«Jeg er jomfru»
Apropos sex. Britney Spears påstod helt til 2003 at hun var jomfru. Selv om Justin Timberlake påstod at hun ikke var det. I juli 2003 innrømmet Britney forholdet. Hun hadde bare følt seg som jomfru.

Stjel og røm
Som de fleste andre småtyver så innrømmer heller ikke kjendiser at de stjeler. Da Winona Ryder ble tatt for butikktyveri i en av Hollywoods dyreste butikker var unnskyldningen at hun brukte å sjekke klærne i sollys. Hvor mange ganger tror du ikke at Securitas-vakter har hørt noe lignende?

Og, Michael Jakcson sier han aldri har tatt en eneste plastisk kirurgisk operasjon.

(Kilde: ivillage.com, wikipedia, the smoking gun, lies.com)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere