RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik mister kvinner lysten

Sist oppdatert:
Hun mister tenningen av hans forfengelige forsøk på å skjule skallethet og tar beina på nakken hvis hårtustene stikker ut av en nesa og ørene hans, viser ny forskning.

Slapp av karer, David Beckham er slett ikke drømmemannen vår. Nesten halvparten av alle kvinner foretrekker en mann med et litt røft og rufsete utseende fremfor en forfengelig fyr som fotballsuperstjernen.

Det er den oppsiktsvekkende konklusjonen etter at 25.000 briter har gitt til beste sitt syn på selvpleie, hårvekst og hva de blir tiltrukket av.

- Det virker som om menn har vanskelig for å bruke mer enn 20 minutter p å det daglige stell. Samtidig foretrekker kvinner enn velstelt mann fremfor en jålete mann som er ekstremt opptatt av utseendet, sier Kay Downs i Remington til Ananova.

Trimmer bryst-håret
Bare en av 50 menn gjør som kjendisene og modellene og napper øyenbryn eller tar skjønnhetsbehandlinger.

Men det store flertallet av de 12.500 mennene sier at de regelmessig klipper håret og fjerner nese- og ørehår.

En av ti menn trimmer håret på brystet, avslører undersøkelsen som er gjennomført av barberprodusenten Remington.

Ikke skjul skallethet
Og den gamle "sannheten" om at menn er så mye raskere på badet, er hermed motbevist. Forskjellen mellom menn og kvinners tidsbruk er bare 10 minutter. Menn bruker i snitt 20 minutter på å gjøre seg klare til å forlate huset om morgenen, mens kvinner bruker en halvtime.

De fleste kvinnene i undersøkelsen sier at de ikke blir særlig imponert over menn som bruker hentesveis for å skjule en krympende hårmanke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere