*Nettavisen* Nyheter.

Slik møter du Mannen

Mannen i ditt liv virker muligens fortsatt fjern, men her er fem enkle råd til hvordan prinsen skal komme ridende.

Verdens største kvinnemagasin, Cosmpolitan, har i siste nummer kommet opp med fem enkle grep du kan ta for å møte flere menn - og finne den rette.

1. Du henger med for mange venner
Hvis du går ut med hele venninnegjengen er det svært usannsynlig at en mann tør å komme bort til deg. Han vet at store venninnegjenger som oftest inneholder minst en person som har kjæreste, om ikke alle har det. Ta med deg en venninne og ta en runde i lokalet.

2. Du går på samme sted hele tiden
Ikke bare nøyaktig det samme stedet, men også de samme type stedene. Bli med den litt rare venninna di på et sted hun bruker å gå på, eller få en en kamerat til å ta deg med på hans lokale pub. PS! Selv om du ikke liker fotball så kan fotballpuber være et bra sted, kjønnsfordelingen taler i hvert fall til din fordel.

3. Du gir han nest beste en kald skulder
Du står kanskje og snakker med en kjekkas, og så kommer en middels gutt bort til deg - og du gir ham en kald skulder. Gutten du snakket med vil tro du er en «bitch,» og hvem vet - kanskje han andre faktisk ikke er så dårlig på en søndag formiddag når han lager frokost på senga?

4. Du nekter å møte folk
Dine venner mener du passer perfekt sammen med noen de har møtt, men du nekter. Hva har du egentlig å tape? Møt fyren, og se om han er noe. Dine venner vil bli glade og det kan hende du møter mannen i ditt liv.

5. Du vil for mye
Menn styrer unna desperate kvinner. Ikke annonser at du vil ha en fyr med en bekledning Aylar Lie ville vært flau over å bruke, eller si til menn du møter at «du så gjerne vil ha kjæreste og barn.» Ta det med ro. Alt kommer til den som venter.

... eller så kan du søke etter neste kjekkas over hele verden her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.