RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik når du klimaks

Foto: Bartek Wardziak (Hemera)
Sist oppdatert:
Raskere, bedre og mer.

(SIDE2): Et av formålene med sex er å oppnå orgasme.

Men ikke alle når disse himmelske høyder, og ivillage.com har derfor oppsummert noen tips som kan gjøre det lettere for deg å komme dit du ønsker.

Varm opp
Fantaser om sex lenge før du og partneren din har tenkt å kose dere sammen.

Tenk på hva du skal gjøre med han eller henne så fort dere er alene slik at du allerede er opphisset når dere endelig kommer på tomannshånd.

Tren PC-muskelen
Dette er et tips rettet mot kvinner. Det er nemlig lite som kan gjøres med sensitiviteten til de indre områder, som for eksempel G-punktet.

Det påstås imidlertid at en styrking av sentrale muskler gjør veien til klimaks lettere – og da er det vel verdt et forsøk?

Tilpass humøret
Om du føler det viril og kåt er det ingenting i veien for å hoppe lett til penetrasjon. Er du ikke så opphisset derimot kan det lønne seg å bruke god tid på forspill.

Skift metode
Det sies at en av de mest effektive metodene å få en kvinne til å nå klimaks er å bevege penis i sirkler når du er inne i henne, istedenfor den tradisjonelle «inn og ut»-bevegelsen.

Formålet er å dekke en så stor del av hennes vaginale vegger som mulig.

Kontroller pusten din
Hvordan man puster er viktig, men ekspertene er derimot noe uenig om hvordan det er best å puste.

Noen sier at det å holde pusten gir deg en orgasmisk høydare, mens andre mener at dette fører blodet fra kjønnsorganene og opp til hjernen og sjansen for en serieorgasme er derfor mindre.

Det hevdes også at det å puste rolig og kontrollert under klimaks gjør at du har større sjanser for å oppnå serieorgasmer, mens andre mener man skal begynne med dype pust, og deretter gå over til rask inn og utpust like før man får orgasme.

Få flere tips her.

PS: Mer sex og samliv på Side2.no/samliv

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere