RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Colourbox.com

Slik overlever forholdet

Sist oppdatert:
Å få et langdistanseforhold til å fungere er ikke lett. Vi forteller deg hvordan forholdet alikevel kan overleve.

(Side2) Hva gjør man om man bor milevis fra den man elsker? Langdistanseforhold er ofte svært vanskelig, men ivillage har laget en liste til hvordan du får det til å fungere.

Møt single fra hele verden her

Bygg tillitt
Siden dere ikke ser hverandre hver dag er tillit viktig. Vis følelser mer tydelig enn du gjør i et normalt forhold. Send blomster, kort og gaver. Fortell hverandre at dere er glade i hverandre så ofte som mulig. Det er også viktig at du er til å stole på og at du viser dette. Gjør det du sier du skal gjøre - dette er svært viktig for å bygge tillit.

Sex
Denne typen kontakt er noe som er svært vanskelig når man bor langt fra hverandre. Prøv telefonsex. Send hverandre også pikante meldinger og fortell hva dere kunne tenkt dere å gjøre med hverandre. Men være litt varsom da man ikke vil bygge opp forventinger man ikke kan leve opp til – og sørg for å møt hverandre så ofte dere kan da denne typen kontakt absolutt er den beste.

Regelmessighet
Sørg for at dere snakker i telefonen og møter hverandre ansikt-til-ansikt regelmessig. Pass på at dere ikke bare snakker om forholdet når dere prater sammen eller møtes. Det er viktig at den andre parten tar del i ditt ”vanlige” liv også.

Faresignal

 • Du greier ikke å nyte tiden alene
  Om du ikke greier å ha det gøy på egenhånd bør du virkelig anstrenge deg for å bygge et liv som ikke omhandler den andre personen. Dette er viktig for å få et fullverdig liv.
 • Dere krangeler når dere separerer
  Dette kan være en vanlig reaksjon for å gjøre separasjonen mindre vanskelig. Prøve å tilbring lengre perioder sammen for å bygge tillit i forholdet.
 • Det er kun du som ofrer
  Om det er kun du som reiser, ringer og investerer tid i forholdet bør du enten ta dette opp med partneren din eller droppe hele forholdet.
 • En av dere greier ikke å være trofast når dere er fra hverandre
  Om dere ikke er enig om å ha et åpnet forhold bør dere avslutte forholdet. Dere vil ødelegge hverandre ved å fortsette slik.

Møt single fra Norge og hele verden her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere