*Nettavisen* Nyheter.

Slik redder du en mislykket frisyre

Foto: (Foto: Shutterstock)

Dette gjør du når du kommer ut fra frisøren og har mest lyst til å dra en lue over hodet.

09.02.09 23:47

(SIDE2): Amerikanske Valerie Monroe har vært skjønnhetsredaktør i Oprah magazine siden 2001. Hun har selv en rekke dårlige erfaringer med frisørbesøk som har vært helt krise.

Sjekk ut hennes beste tips for å redde en hårfrisyre som er alt annet enn det du hadde tenkt deg.

- Før jeg ble skjønnhetsredaktør så hadde jeg så mange dårlige hårfrisyrer jeg var misfornøyd med. Den verste og rareste var da jeg fikk det helt kort i nakken og et tynt slør med hår som lange pannehår som nesten dekket hele ansiktet mitt. Jeg tror jeg spurte frisøren om han trodde at jeg kom til å gå ut av frisørsalongen med den frisyren han hadde gitt meg.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Her er skjønnhetsredaktørens hårtips hvis ulykken først har vært ute;

Gå til den beste
Ikke ty til billige og paniske løsninger hvis du vil rette opp en frisyre eller farge. Gå til den beste frisørsalongen du vet om.

Spør noen som ser bra ut
Hvis du ikke vet hvem du skal gå til så spør noen som har en fantastisk hårfrisyre om hvor de går. En god frisør kan gi deg ulike muligheter og tips til hva du kan få ut av det håret du har.

Korriger lengden
Hvis du hater lengden på håret ditt så vurder å ta hårforlengelse. De kan vare i fire-fem måneder og kanskje har håret ditt på den tiden fått en mer akseptabel lengde. Nå får du naturlig hår som kan sveises rett på ditt eget hår og det trenger ikke engang å vises.

Krøll håret
Har håret ditt har blitt klippet i ujevne lag? Da kan det være en redning å krølle håret slik at det ikke syns så godt. Ta fram krølltangen!

Ta vare på håret
Det viktigste av alt er å ta godt vare på håret ditt ved å bruke gode produkter og kur det innimellom. Håret kan vokse omtrent 2 cm i måneden dersom du behandler det på riktig måte.

Har du noen horrible hårhistorier? Diskuter under!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag