RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik redder du langdistanse-forholdet

(Scanpix)
Bor du langt fra din kjære? Forholdet kan overleve selv om dere ser hverandre sjelden. Her ser du hvordan.

Svaret på hvordan dere får langdistanse-forholdet til å fungere finner du i boken «Long Distance Relatonships: The Complete Guide», skriver Canada.com News.

Kommunikasjon
Nøkkelen er kommunikasjon. Dere må kommunisere enda bedre enn i et vanlig forhold for å takle en lang periode fra hverandre.

Mange par lar være å snakke om det som er vanskelig og å ta opp konflikter de få gangene de faktisk møtes. Dere bør heller gjøre det motsatte: Pass på å ta opp vanskelige ting når dere er ansikt til ansikt. Undersøkelser viser at det er da det er lettest å løse konfliktene.

Del dagliglivet
Det er også viktig å være oppdatert på hverandres dagligliv, og ikke begrense kommunikasjonen til den ukentlige telefonsamtalen.

E-mail er en perfekt måte å fortelle hverandre om småting som skjer i løpet av dagen på -særlig hvis begge har tilgang til Internett på jobben eller på skolen.

Men det er viktig å høre hverandres stemme også. Derfor kan du la deg inspirere av Felicity, og sende kassetter i stedet for brev.

Ikke fortvil
For deg som savner kjæresten din kan det være en trøst at ifølge undersøkelser har langdistanseforhold like store sjanser til å overleve som andre forhold.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere