RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik redder du Valentine

Sist oppdatert:
Har du glemt Valentines-dag og gruer deg til å gå hjem? Fortvil ikke. Her har du de sexy tipsene.

(SIDE2:) Etter å ha lest disse rådene, tar det deg toppen en halvtime å kjøpe den rette gaven på vei hjem.

SJOKOLADE. Den er ikke bare søt - eller bitter, men også ha en fantastisk påvirkning på kroppens sensuelle drifter. I hvert fall er det mange som hevder det.

UNDERTØY. Om du er mann eller kvinne, kommer du ganske langt med undertøy. Kvinnen blir glad for å få det i gave av mannen, og mannen blir like glad om kvinnen kommer hjem med en snerten variant som hun kan bære til ære for partneren. Men forskjellen ligger i at mannen ikke trives like godt når han skal handle undertøy. Derfor har Side2 laget en guide til nettopp det bruket.

Både i New York, Paris og i Budapest har det blitt vist undertøy de siste ukene. Så er du tom for ideer, kan du kanskje la deg inspirere av det store utland.

  • Se bildene nederst i saken

BØKER. Det kryr av fiffige bøker som flørter med det erotiske området. Kagge forlag har utgitt en egen Valentine-bok i år, «Kyss meg, elsk meg». Boka er fylt med sitater av kjente nålevende personer som Paris Hilton og Robbie Williams, samt avdøde skikkelser som Mark Twain, William Shakespeare og Platon. I fjor utga Gyldendal forlag boka «Venus, norske kvinner sett nedenfra» som på en sensuell måte reflekterer rundt det kvinnelige kjønnsorgan og norske kvinners seksuelle fantasier. Forlaget har også utgitt boka «Sensuell massasje» som skal være den eneste norske boka om erotisk massasje som tar for seg de sjelelige siden av kjønnslivet.

BLOMSTER. I lys av de mer pikante gavealternativer over, så kan det virke noe traust med blomster. Men velger du likevel det, er stalltipset roser - og orkideer. Sistnevnte har blitt voldsomt populær de siste årene, fordi man har kunnet tilby dem til noe lavere pris enn tidligere. Formen på blomstene er vakker, og planten av så pass bra kvalitet at mottakeren ikke føler seg avspsit med en «kvast». (PS til småbarnsfamilien: Den er ikke giftig)

VALENTINE-KORT.Ikke glem at det er mulig å sende kortet via mail - nå!

SENSUELL MAT. Du redder deg også med å diske opp et måltid i kjærlighetens tegn. Art of Taste lanserte før helgen oppskriften på et fiffig måltid. Og i dag gir kokken i Fedon-klubben deg de beste tipsene.

Les også:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere