*Nettavisen* Nyheter.

Slik så det ut etter nyttårsfesten

Foto: (Bjørn Egil Jakobsen, Finnmark Dagblad)

Voldsoffer skal i forkant ha tømt et pulverapparat inne i boligen, hevder vitner.

02.01.13 15:14

Vitner hevder at mannen i 30-årene, som 1. nyttårsdag ble funnet bevisstløs og forslått utenfor Nissen-senteret i Hammerfest, i forkant skal ha slått seg vrang og tømt et brannslukningsapparat inne i en bolig hvor venner var samlet til nyttårsfest, skriver Finnmark Dagblad.

- Ikke velkommen
- Mannen var ikke deltaker på festen, og var uvelkommen, hevder en jente, som var til stede i boligen som er kraftig skadet av brannslukningspulveret.

Alle de fire mennene sitter onsdag fortsatt i politiets varetekt. Alle deltok på denne festen. Politiet opplyser at det foreløpig ikke er tatt stilling til om mennene skal varetektsfengsles.

- Etter det vi kjenner til foreløpig har altså slåsskampen startet inne på den private adressen, og deretter forflyttet seg til Hammerfests gater, opplyste politiet tirsdags formiddag.

Det var klokken 0625 tirsdag morgen at politiet i Hammerfest fikk melding om en slåsskamp på en privat adresse i Hammerfest sentrum.

Litt senere ble en mann i 30-årene funnet bevisstløs og hardt forslått utenfor kjøpesenteret Nissen i Hammerfest sentrum.

Mannen ble fraktet til intensivavdelingen på Hammerfest sykehus, hvor han ble lagt i kunstig koma, opplyser politiet.

Fire menn i 30-årene ble deretter pågrepet og plassert i varetekt av politiet, mistenkt for legemsbeskadigelse.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Bjørn Egil Jakobsen, Finnmark Dagblad)

Ifølge politiet er de fire mennene bekjente av hverandre. Alle skal ha vært deltakere på en nyttårsfest på adressen hvor slagsmålet startet.

De fire som er pågrepet betegnes som lokale innbyggere, mens mannen som ble lagt i koma skal være sørfra.

- Etter det vi kjenner til foreløpig har altså slåsskampen startet inne på den private adressen, og deretter forflyttet seg t i Hammerfests gater. Den siste meldingen vi har fra sykehuset er at mannen er lagt i kunstig koma. Legene opplyser at det vil forsøke å vekke han ut av denne etter hvert, uttalte operasjonsleder ved Vestfinnmark politidistrikt, Andreas Haugaasen, til Nordlys på tirsdag.

Mannen som er skadd er ikke lengre i koma. Han ligger nå til observasjon på intensivavdelingen på Hammerfest sykehus. Tilstanden hans betegnes som stabil.

Politiet opplyser også at mannens skader viser seg å ikke være så alvorlig som først rapportert.

Les flere saker i Finnmark Dagblad.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag