RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik ser du stilig ut med briller

(Alle foto: Privat)
Briller finnes i mange ulike farger og fasonger. Her er brillebrukernes egne tips til ferske brillebrukere.

(SIDE2:) Specsavers og Side2 skal til høsten kåre Norges nye brillemodell i konkurransen «Specsavers årets brillemodell 2009».

LES OGSÅ: Du kan bli brillemodell

I går presenterte vi noen av de mannlige deltakerne i konkurransen, og de hadde helt ulike grunner til å melde seg på.

LES OGSÅ: Norske menn er brillefine

Vi ba deltakerne om å gi sine tips til ferske brillebrukere som vil se stilige ut. Og alle mennene kom med gode tips:

Rune Kvello
- Selv Supermann kan se teit ut med et par feite hornbriller. Bare pass på at de kombineres med et par kule, men komfortable sko, eller gjerne bare en kappe.

Sten Normanseth
- Tror vel man skal prøve noen briller man i utgangspunktet ikke ville ha tittet på. Kan jo hende man blir overrasket over hvor bra man ser ut!

Rune Willem
- Det jeg synes er viktig, er å finne en brille som passer til ens ansikt. En må tenke på hvordan ens ansikt er: Ansiktsformen, øyenfargen, fargen man er født med. En må finne sin egen stil ut fra hvem en er, ens personlighet. Tørre å skille seg ut.

Jimmie Francisco Andreas Garcia
- Jeg synes ikke man skal være redd for å bruke markante briller, gjerne med sterke farger. Men man bør rådføre seg med noen som kan det, slik at brillene passer ansiktsform og personlighet. Enkelte ganger trenger man også mer «anonyme briller». Det kommer an på humøret.

Åge Toppe
- Ta deg en tur hos utvalgte kjeder, prøv briller uansett prisklasse, da du skal trives i dem og se bra ut. Tenk kvalitet. Behagelighet er også viktig. Hvis du må ha mer enn en brille, ikke ta progressiv, velg heller, om mulig, flere innfatninger.

Lars Christian Austad
- Jeg tror mitt beste tips er å ikke bare kjøre det «safe» hele tiden. Gjerne ha flere par å bytte på. Noe av det kuleste jeg vet med briller, er måten de kan forvandle ansiktet til mennesket som bruker det. Fra et trist og høstlig utseende til noe sommerlig og friskt.

Thomas Buchardt
- Det enkleste tipset er vel å ha flere typer briller til forskjellige anledninger. Skulle gjerne hatt mange selv, men slik er det ikke.

Geir Zettestrøm
- Ha med brilleetui og pusseklut, og ikke ha brillene i skjortelomma eller på hodet når du bøyer deg. Det er greit å høre med de i butikken, så du finner briller som passer til ansiktet. Hvis man har mulighet, er det greit å ha et par å skifte med. Min beste investering er solbriller med styrke.

Jon Høsøien
- Følg med i media som averterer for briller. Oppsøk nærmeste optiker, se på utvalget og be om råd fra fagfolk. Ikke minst litt eldre mennesker har problemer med å be om hjelp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere