RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik ser hun ikke ut lenger

FØR: Slik så Crystal Renn ut før. Her er hun på catwalken for Jean-Paul Gaultier i 2006.
FØR: Slik så Crystal Renn ut før. Her er hun på catwalken for Jean-Paul Gaultier i 2006. Foto: FRANCOIS GUILLOT (AFP)
Sist oppdatert:
Formfullendt toppmodell har gått ned fire størrelser.

(SIDE2:) Crystal Renn har vært modell siden hun var tenåring. De siste årene har hun vært en av de mest suksessfulle «store» modellene i verden og hun er tilknyttet Chanel.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

- Våger å trene
Men nå har 24-åringen gått ned fra en størrelse 42 til en vanlig medium.

- Ja, jeg har gått ned i vekt, sier Renn. Den flotte modellen sier at det skyldes flere faktorer. Både et tøft brudd på hjemmebane og det at hun nå faktisk våger å trene igjen.

I tenårene led Renn av en spiseforstyrrelse og hun fikk et tvangsforhold til trening. Hun kunne trene opp mot åtte timer per dag. Renn har tidligere fortalt at hun sultet seg i tre år før hun begynte å protestere mot idealene i bransjen.

- Jeg har unngått å trene fordi det minte meg om den vonde tiden og jeg var redd for at jeg kom til å bli avhengig av det igjen, sier hun til NYMagazine.

- Ikke bedt om å slanke seg
Renn har ingen planer om å gå ned mer i vekt og sier hun heller ikke var bedt om å gjøre det. Som modell er hun fremdeles større enn de andre.

- Dette er bare slik kroppen min er nå. Det føles litt rart, samtidig har jeg det langt bedre nå. Jeg liker å gå og jeg gjør yoga hjemme. Det er ingenting som er overdrevet, sier hun.

Renn har tapt vekten over tid, men gikk offentlig ut og fordømte fotografen Nicholas Routzen som retusjerte henne langt slankere enn hun er i kampanjen Fashion for Passion.

- Litt retusjering er greit. Det gjør alle. Men det er ikke ålreit at han endret kroppsfasongen min, sa Renn da.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere