Gå til sidens hovedinnhold

Slik sjarmerer du Oslo-jentene på Tinder

Er du på jakt etter nye bekjentskaper via den populære datingappen? Da burde du ta til deg disse jentenes råd og vink!

Høsten 2013 vokste Tinder i popularitet her til lands. Via noen få berøringer på en smarttelefon, kunne brukerne på enkelt vis komme i kontakt med personer man liker utseendet til.

LES OGSÅ: ... og slik sjarmerer du gutta på Tinder

Tinder

MEN: for å kommunisere med én frøken du har et godt øye til, må hun ha likt profilen din. Med andre ord, hun må ha likt det hun har sett av deg – og dere har fått match.

Elsket og hatet

En haug med datingeksperter har trykket appen til sine bryst. Psykologer har derimot omtalt den som useriøs og utspekulert, med altfor stort fokus på trynefaktoren.

LES OGSÅ: Derfor overtenker jenter

Både appen og bruken av den, er gratis. Eierne har enn så lenge ikke tjent én krone på Tinders mange millioner brukere på verdensbasis.

LES OGSÅ: Tinder: Så enkelt at man ikke KAN la være å prøve

Gode tips fra disse jentene

DittOslo har snakket med noen av hovedstadens jenter, som har erfaring med Tinder. Dette for å hjelpe kjærlighetssyke gutter noen steg nærmere et potensielt fast følge. Vi stilte følgende spørsmål:

1.Hva er den største feilen menn gjør på Tinder?

2.Hvordan kan du bli sjarmert gjennom denne appen?

3.Hvilke ord bør sjekkerne i første rekke unngå?

Maria,

1) Den største feilen må være å spørre om å møtes med engang, da virker man desperat. Også å ha et bilde med mange personer, da det blir tiltak å finne ut hvem man evt. matcher med, og det er lett bare å bla videre.

2) Jeg blir sjarmert dersom det er dyr med på bildet, feks en hund. Og et smil er selvsagt et pluss

3) Ord som bør unngås må være «skjer» før man han spurt om noe som helst annet. Der er rart å snakke om hva som skjer med en person man ikke har snakket med før

Ingvild,

1) De klassiske sjekkereplikkene og klisjéer

2) Med humor og selvironi, for Tinder er faktisk litt pinlig.

3) Ord man ikke ville ha sagt foran moren sin.

Vilde,

1) Den største feilen er å anta at alle jentene er ute etter et ligg.

2) Du kommer langt med et ok profilbilde og vanlig høflighet. Har du piercing i øyenbrynet tror jeg du kvalifiserer dårligere.

3) For min del: For mye slengord, og «snill frekkhet» funker bedre i virkeligheten enn på Tinder

Melinda,

1) Ikke si hei, og ikke være tålmodig

2) Jeg blir sjarmert av at man kan snakke om alt og ingenting. Kødde og at man kan være ærlig.

3) Unngå å ha sex med alle du kan treffe på Tinder. Snart ligger du med hele byen, hehe. Eller sjekk i hvert fall at den neste daten ikke er bestevenn - eller søsken - til én av dine tidligere dater

Maria,

1) Den største feilen er å ha få bilder, og bilder der de er langt unna, så man ikke kan se dem ordentlig. Og bilder med mange, så man ikke vet hvem det er

2) Kule bilder som viser at de gjør mye forskjellig/er aktive. Og bra samtaler. Ikke bare: "hva jobber du med, hvor kommer du fra". Og at de tar initiativ til å møtes/bli bedre kjent.

3) Unngå standardspørsmål og grove spørsmål. I hvert fall er ikke jeg interessert i folk som virker som de bare vil ha «hookup».. Og: «er du ute?» i to-tiden en helg, er ikke så appellerende.

LES OGSÅ: ... og slik sjarmerer du gutta på Tinder