*Nettavisen* Nyheter.

Slik sjekker du jenter i bakken

Du klarer kanskje de feteste hoppene og de råeste svingene, men får du med deg damene etterpå?

28.01.08 08:29

Det er faktisk helt seriøst enklere å ta en salto fra et hopp som er laget på flat bakke enn alltid å vite hva man skal si til jenter man møter. Vi har derfor laget en liten guide som kan hjelpe deg som har lyst til å sjekke opp en av damene du møter i bakken.

Steg 1: Har hun kjæreste?

Det er ikke noe vits i å kaste bort tiden på damer med kjærester, hvis du ikke er ute etter en ny venn selvfølgelig. Du kan sammenligne det med å ta stolheisen på toppen av bakken i juli når all snøen har smeltet. Bortkastet energi.

Mange ganger kan det være vanskelig å se om hun har kjæreste eller ikke. Faktisk drar jentene ofte på tur uten kjæresten på slep, eller han er et eller annet sted. Tegnene du kan se etter er hvor ofte hun sjekker mobilen, hva venninnene sier (slik som - men han kan jo du møte etterpå igjen, ikke vær så kjip og du har jo allerede ringt ham). OK, det er ikke sikkert det er en kjæreste, men det er i hvert fall en fyr hun er ganske interessert i.

Ett bra spørsmål er - hvem er du i bakken med? Veldig mange jenter vil da enten forklare at det er jentetur eller at kjæresten er ett annet sted. Hvis det er jentetur så må du dra en spøk, prøv så naturlig som mulig: Endelig fått fri fra kjæresten? Hun blir garantert litt sur hvis hun har kjæreste, men hvor viktig er det for deg?

Steg 2: Komplimenter

Du kommer utrolig langt med komplimenter. Gode komplimenter er klær, hår, solbriller og lignende. Dårlige komplimenter er alt som har med kropp å gjøre. Det er bare en gang du kan gi komplimenter om kropp, og det er når jentene hinter såpass mye at du må. Aldri ellers.

Ikke gi for mange, ett er som ofte nok. Eksempelvis: Fete briller, hvor kjøpte du de? Det som er bra med det komplimentet er at du inviterer til samtale.

Steg 3: Samtalen

Hun må snakke, ikke du. Din jobb er å få henne til å prate. Du stiller spørsmål. Hun svarer. Da lytter du, og på grunn av hvordan vi alle er skrudd sammen så vil hun tro - uansett om det er sant eller ikke - at dere har masse til felles. Husk bare å følge med, det er noen ganger du må besvare enkelte spørsmål hun stiller.

Steg 4: Styr unna disse emnene

Alle emner som porno, dataspill, drikking, eksen, puling og lignende styrer du langt unna. Bare stol på oss.

Steg 5: Hold dine egne venner unna

Ingenting kan ødelegge mer enn dine egne venner. Hvor gøy er det hvis du har snakket en stund med ei skikkelig søt dame og kameraten din kommer bort og sier: Er'e hu du skal pløye i kveld?

Steg 6: Inn og ut

Nei, ikke slik inn og ut.... dette er pauser. I ny og ne bør du ta en pause fra pratingen med henne. Enten du unnskylder deg med at du skal på do, eller finner på noe annet. Hvorfor? Av en eller annen grunn så er det slik at jo mindre interessert du virker akkurat i starten jo mer interessert blir hun (joda, du er slik du også). Steg 7: Invitasjonen

Steg 7: Invitasjonen

For at du skal få tid til å snakke skikkelig med henne er en invitasjon tingen. Skal dere ha middag på hytta? Inviterer henne og resten av jentegjengen (de andre gutta vil elske deg) - eller spør om hun vil stå på ski sammen med deg i morgen. Husk - du har tid nok, hvis det er viktig nok.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag