RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik skal flettene være nå

VALENTINO-fletta, eller flettene, er ikke så vanskelig å få til som det kanskje ser ut som.
VALENTINO-fletta, eller flettene, er ikke så vanskelig å få til som det kanskje ser ut som. Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Glem Alexander Wang. Se trinn for trinn.

(SIDE2): Under Valentino`s visning for vår/sommer 2012 under Paris Fashion Week, ble det vist myke, romantiske flettefrisyrer.

Redken`s kreative konsulent, Guido - som var håransvarlig for flere av de store visningene, ønsket å vise frem en klassisk, men samtidig sensuell kvinne.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

- Valetino har virkelig funnet sin kvinne, og vi ser henne hver sesong i forskjellige stiler. Dagens look er veldig karakteristisk for Valentino, den er både vakker og romantisk. Dette handler om en kvinne som synes at skjønnhet skal være enkelt. De franske flettene, som går rundt hele hodet, er tidløse, sier Guido.

Slik gjør du det:

- Vask håret med mykgjørende shampo og balsam.

- Bruk en glansprodukt, for eksempel All Soft Argan-6 Multi-care oil, og føn. Det er viktig at håret ser skinnende og glansfult ut.

- Lag tre sirkulær seksjoner på og utover kronen. Du skal altså dele håret i tre store deler. Hver ene del deler du inn i tre deler igjen, så kan du begynne å flette.

- Begynn å flette fra midten av hodet.

- Fortsett å flette helt til du kommer under øret, og fortsett flettingen med klokken, rundt hårlinjen.

- Fest håret med hårnåler underveis, for å passe på at det holder seg på plass.

- Dra ut et par hårlokker for å gi sveisen en myk og avslappet look.

Se flettene i aksjon her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere