Slik soner en MTV-stjerne

Slik ser det ut i fengselet hvor Hulk Hogans sønn soner.

04.06.08 20:35

(SIDE2): Nick Bollea (17) ble nylig dømt til fengsel i åtte måneder. Han er sønnen til wrestleren Hulk Hogan, og her hjemme har vi kunnet følge Hogan-familiens liv i en realityserie på MTV.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Ifølge Splash News er fengselscellen akkurat lik den Nick Bollea nå soner sin straff i. 17-åringen er dømt til fengsel på grunn av en stygg bilulykke der hans beste venn, John Graziano, ble hardt skadet og havnet permanent i det som beskrives som en «grønnsaklignende tilstand».

Hogans sønn er i tillegg dømt til fem års prøvetid, han har fått 500 timers samfunnstjeneste og førerkortet er inndratt i tre år, skriver usmagazine.

Uvettig kjøring og alkohol var årsakene til ulykken.

BAKGRUNN: Sjokkuttalelser fra Hogan

- Angrer ikke
- Nå består livet mitt av å være på sykehuset i 10 timer hver dag og se på sønnen min lide. Nick har ikke vist noe anger på hva han har gjort mot min sønn, uttalte faren til John Graziano under rettssaken.

Søsteren la til at de ikke hadde fått noen beklagelse for ulykken, og mente at Nick ikke har tatt noe ansvar for sine handlinger.

Nick må møte i retten igjen i november angående erstatning overfor familien.

Ba for sin sønn
Da Nick fikk sin dom, var pappa Hulk Hogan, søsteren Brooke og moren Linda til stede i retten. Hulk Hogan satt bak sønnen og ba for ham, og det var en gråtkvalt søster som var vitne til at broren nå må sone i fengsel.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.