RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik sparte Knud tid og tjente penger

Foto: Crestock/Elektrokompetanse
Sist oppdatert:
Knud Holck trengte hasteflytting av et piano, og ordnet seg samtidig egen inntjening. Se hvordan.

Knud Holck hos Elektrokompetanse bruker Romerike Blads anbudstjeneste MittOppdrag i begge ender. Han har selv brukt tjenesten for å få utført et oppdrag, og har også fått egne oppdrag til sitt firma.

- Jeg benytter tjenesten begge veier siden jeg driver et elektrikerfirma. Får faktisk en god del oppdrag på den måten som er fine å fylle opp hverdagen med. I tillegg brukte jeg det til å flytte et piano fra Stavern til Oslo.

Hasteoppdrag
Oppdraget til Holck var et hasteoppdrag, og han fikk raskt svar:

- Jeg fikk et konkret anbud som var seriøst. Nå vet jeg ikke hvor mye jeg sparte i penger på akkurat det oppdraget, men jeg var short på tid og fikk gjort det jeg trengte så fort jeg måtte ha det.

Effektiv markedsføring
For elektrikerfirmaet til Holck er dette en veldig grei måte å komme i kontakt med potensielle kunder på:

- Jeg har skjønt at man må være litt på hugget, men jeg tror jeg får omtrent 1/3 av de jobbene jeg selv tar tak i. Selv har jeg ikke gjort mye annet på markedsføringssiden, har vel kanskje ikke fulgt så godt med i timen, men dette er helt klart en effektiv greie.

Mye tid spart
Selv mener han tidsbesparelsen er stor både for oppdragsgiver og anbudsgiver:

- Man sparer mye jobb i telefonen, og jeg har anbefalt dette til mange andre. Helt klart en anbefaling uansett hva man skal ha gjort.

Slik fungerer MittOppdrag:
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere eller entreprenører.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Helt gratis
Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering.

Send inn ditt oppdrag på MittOppdrag her, og få anbud på det du ønsker å få gjort

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere