RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik spilte Molde

Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)
Sist oppdatert:
Slik spilte Moldes lag i cupfinalen mot Lillestrøm

Knut Lillebakk 6
Ikke involvert i spillet i den første omgangen. Alle Lillestrøms avslutninger gikk utenfor, og omtrent det som var av innlegg kom utenfor hans revir. Sjanseløs på begge scoringene, og forhindret 3-3 med en feberredning helt nede i hjørnet. Gjorde også to kjemperedninger mot slutten av andre ekstraomgang.

Marcus Andreasson 5
Moldes stopperduo lot Lillestrøm avslutte alt for ofte. Skummel offsidefelle som fort kunne gitt LSK alene med keeper-situasjoner. Hamlet fint opp med LSKs hodesterke spisser i lufta.

Øyvind Gjerde 3
Slo en lang rekke feilpasninger, og det kortpasninger av den lette sorten. Klarte seg greit defensivt mot Bjørn Helge Riise.

Daniel Berg Hæstad 5
Usynlig i første omgang, men står frem som en playmaker utover i kampen og i ekstraomgangene. Scorer 3-2 målet, og var sentral i kontringsspillet da LSK sendte alle krefter i angrep.

Rob Friend 6
Sendte Molde i ledelsen i første omgang med et hardt og velplassert skudd. Vant luftdueller med Lillestrøms to stoppertårn gjennom hele kampen, og vant også viktige hodedueller i og rundt egen sekstenmeter, på noen av LSKs dødballsituasjoner.

Stian Ohr 6
Løp som en sprettball gjennom hele kampen, uten tilsynelatende å miste pepp. Stort uromoment i LSK-forsvaret i ekstraomgangene. Startet som kantspiller, men ble flyttet opp på spissplass. Slo corneren som Madiou Konate headet I mål.

Magnus Kihlberg 4
Solid defensive jobb på midtbanen, men er fint lite involvert fremover. Laget mange frispark mot seg.

Petter Rudi 5
Ble løpende mye imellom, ettersom begge lag slo høyt og langt forbid midtbanen. Viste stor ro og rutine med ballen mot slutten.

Trond Strande 5
Rutinerte Strande slo gjennombruddspasningen som førte til 1-0. Spilte en ordinær kamp.

Madiou Konate 5
Skulle først og fremst skape kaos i Lillestrøm-forsvaret, og lyktes tidvis med det. Viste seg frem som en ekte måltyv i andre omgang da han listet seg unna oppasser Pål Strand og satte inn 2-1 etter corner.

Petter Chr. Singsaas 4
Kriger bra mot Lillestrøms tøffe spisser. Lar dem skjelden avslutte innenfor Moldes sekstenmeter.

Benyttede innbyttere:

Toni Kallio 4
Byttet inn etter 70 minuter. Får ikke markert seg i kampen.

John Andreas Husøy 5
Kom inn etter 80 minutter, og markerte seg ikke før han scoret en praktfull scoring. Fikk også en ypperlig sjanse til å legge på til 5-2, men blåsete skuddet høyt over.

Matej Mavric 4
Byttet inn etter 85 minutter. Slo innlegget til Daniel Berg Hæstads 3-2-scoring.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere