RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik spilte Norge

Slik spilte de norske jentene i storseieren over Japan.

Cecilie Leganger – 8 – Viser at hun er verdens beste målvakt. Redder 27 skudd og står igjen med en redningsprosent på fantastiske 60. Tok all selvtillit fra de japanske jentene.

Heidi Tjugum - - Er bare på banen på fire sjumeterskast. Redder likegodt tre av de japanske forsøkene.

Gro Hammerseng – 4 – Mye involvert i første omgang, men klarer ikke sette sitt preg på kampen. Scorer tre mål, men har også tre tekniske feil.

Katja Nyberg – 5 – Katja gjør mye rart, men er sist og nest sist på de fleste av Norges scoringer når hun er på banen. Stoppet på seks mål mot Japan.

Kristine Lunde – 5 – Må vente lenge før hun får sjansen på banen, men tar ansvar og viser at hun er klar for mer spilletid. Tegner seg for tre scoringer.

Anette Hovind Johansen – 3 – Får det ikke helt til å stemme mot et offensivt japansk forsvar. Har et skudd av format og scorer to mål.

Unni Nyhamar Hinkel – 5 – Har vokst frem som en av Norges beste forsvarsspillere. Får ikke så mange sjanser fremover på banen mot Japan og er den eneste utespilleren som ikke scorer mål.

Else-Marthe Sørlie Lybekk – 4 – Gikk til Marit Breivik og klaget på lite spilletid før kampen. Måtte igjen akseptere å stå i skyggen av Elisabeth Hilmo. Ville mye, men fikk ikke alt til å stemme.

Elisabeth Hilmo – 4 – Er blitt førstevalg på linjen og viser seg hakket hvassere enn Sørlie Lybekk i angrep, men sliter veldig i forsvar.

Monica Sandve – 4 – Scorer på to av fire skudd, men gjør også noen dumme feil. Er et soleklart førstevalg på venstrekanten og spiller med stor selvtillit.

Berit Hynne - 4 - Er reserve for Sandve på venstrekanten og fikk ikke så mye spilletid. Scorer på den ene sjansen hun får.

Vigdis Hårsaker – 6 – Sikkerheten selv fra sjumetersmerket. Scorer på seks straffekast og scorer totalt åtte mål. Bommer veldig mye fra distanse, men er en nøkkelspiller for Norge.

Linn-Kristin Riegelhuth – 5 – Har benyttet VM-sjansen sin veldig godt og har langt på vei gjort høyrekanten til sin. Scorer på sine tre forsøk og har også flere gode initiativ som fører til mål for lagvenninnene.

Ragnhild Aamodt – 4 – Åpner kampen med to fine kontringsmål. Misser på sine to neste forsøk og blir etter hvert anonym på kanten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere