RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Crestock)

Slik spiser du sexy

Sist oppdatert:
Her er 7 tips som garantert får ham til å forstå.

(SIDE2): Dere er på date, og du klør etter å fortelle ham at det er han du vil ha til dessert.

1. Små biter er sexy

Jo mindre biter du tar, dess større vil leppene dine se ut, ifølge thefrisky.com. Det er uansett ingenting sexy med en dame som bruker gaffelen som skuffe.

2. Velg riktig mat

Velg fingermat som druer, jordbær, tapas eller pizza fra menyen. Når dere må spise med fingrene, og fysisk tar etter maten, har du gode muligheter til og tilfeldigvis streife borti hånden hans mer enn én gang.

3. Intense øyne

Få blikkontakt. På denne måten er det lettere for den du dater å forstå at du mener alvor. Møt blikket hans, ta en bit av maten, og møt blikket hans igjen. Unngå å stirre ham i senk, så han ikke forsvinner ut døren før dere er halvveis.

4. Ta deg god tid

Spis sakte. La matbiten hvile litt mellom leppene, før du putter alt inn i munnen. Pass på at det ikke ligger rester igjen på lipglossen din. Det kan gi motsatt effekt.

5. Svelg

Forsøk å svelge maten så delikat som mulig. Dette vil garantert få ham på rette tanker. Unngå pologenser, halstørkle og store smykker, men velg heller en topp som viser fram den lange, elegante kvinnehalsen. Pologenseren bør uansett bli liggende innerst i skapet når du skal på date.

6. Smakebit?

Er du av den tøffe, litt vågale typen, er det ingenting i veien for å spørre om han vil ha en smakebit. Men dette er et forslag som helst ikke bør komme før dere har datet noen ganger, og blitt litt varme i trøya. Tilby ham en delikat gaffel. Ingen kommer i sexy stemning av store matbiter, dryppende over nystrøket skjorte.

7. Steng alle sluser

Med mindre dere er kompiser som drar på fotballkamp for å gape ut testosteron, drikke øl, og se på damer, må du for all del legge igjen rap, slurping og andre ulyder hjemme.

Følger du disse rådene, kan du være sikker på at dere deler en taxi hjem, før dere har klart å tømme den første flasken med rødvin.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere