RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Foto: Sony Pictures)

Slik takler du eks’en nye flamme

Sist oppdatert:
Det kan være både ubehagelig og anspent å møte eks'ens nye kjæreste. Vi gir deg gode råd for å takle det uunngåelige.

(Womanweb.no): Det er ille nok å støte på eks'en. Det skjebnesvangre øyeblikket når du for første gang møter han sammen med sin nye ”love of his life”, kan være både pinlig og ubehagelig. Ved hjelp av kroppsspråket ditt kan du imidlertid ta styringen og være den som viser autoritet.

Når dere møtes: Presenter deg selv først, så hun er nødt til å følge opp med å presentere seg. Si ”hei” med et vennlig smil, og pass på å slappe av i ansiktet så du ikke ser anstrengt ut.

Vær selvsikker: Før an samtalen ved å stille spørsmål – men pass på så det ikke ligner et forhør! Hold øyekontakten 60-70 prosent av tiden mens du snakker. Sørg for å både se på ham og henne så du ikke virker nervøs eller anspent.

Stå avslappet: Ikke plasser armene dine på hoftene eller i kors – det kan tolkes som om du er aggressiv eller i forsvarsposisjon. Ikke lek med håret ditt hvis du er nervøs. Den nye kjæresten hans kan fort tolke det som at du flørter, og dermed føle seg usikker.

Si ”ha det” etter kort tid: Folk har dannet 90 prosent av førsteinntrykket allerede etter fire minutter, så bli ikke hengende lenger enn høyst nødvendig. Om dine innledende bemerkninger har vært avslappet og selvsikre, er det mer enn nok til å etterlate et bra inntrykk.

Møt nye mennesker hos Side2 Date

Les også:

Menns utrolige sexvaner

Slik forstår du mannen

Skal du dumpe kjæresten?

Denne saken er laget av www.Womamweb.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere