RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik takler du utroskap

Sist oppdatert:
Er du utro eller blir bedratt? Få råd til å takle utroskapen her:

(Side2 ): Det er sommer, sol og høysesong for mer sex. Dessverre er det ikke alltid rett person man har sex med. Utroskap er mer vanlig på denne årstiden, og mange velger å avslutte forholdet på grunn av utroskapen. Om du mot formodning velger å bli i forholdet, har mozon.no samlet noen tips og råd:

La følelsene slippe ut. Gi plass for sinne og skuffelse, det er bedre å få det ut nå, enn å la vonde følelser ligge og gjære. Da kan du risikere en mye større utblåsning senere.

Gi hverandre en konto for usakligheter, og husk at dere etterpå antagelig kan trekke fra minst 50 prosent av beskyldningene mot hverandre. Har du vært utro, må du regne med å være skurken i forholdet en periode.

Dere må begge aktivt søke etter et nytt og bedre grunnlag for forholdet, og se kritisk på det som har vært. Dette er sjansen til å si hva en er misfornøyd med. Men husk også, både for din egen og partnerens del å si noe om det positive du kunne ønske deg.

Ikke snakk i øst og vest om problemene. Det kan komme en dag du skulle ønske ikke så mange visste hva som har skjedd. Én fortrolig person kan imidlertid være nyttig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere