*Nettavisen* Nyheter.

Slik tar du livet av 10.000

Bli en offisiell drapsmaskin i skytespillet «Resistance 2».

(Spillmagasinet): Skytespillet «Resistance 2» er utstyrt med trofeer, som har vist seg å være like populære som achievements er på Xbox 360.

Mer fra SPILLMAGASINET:

På Playstation 3 er trofeene delt opp i bronse, sølv, gull og platina - etter hvor vanskelig de er å oppnå. Blant de gjeveste utmerkelsene i «Resistance 2» er «Killing Machine», et gulltrofé som er forunt de spillerne som klarer å ta livet av 10.000 andre spillere i rangert Online Competitive Multiplayer.

Nettsiden Triple Chat mener imidlertid at det slett ikke er så vanskelig, og kommer med fem tips som kan føre til heder og ære på den digitale slagmarken i løpet av noen dager.

Klikk på bildet for å forstørre.

1. Velg alltid «deathmatch»

Grunnen er at dette er modusen hvor du drapene kn kan krediteres deg. Spiller du Core Control eller Team Detahmatch får du ikke sjansen til å ta livet av like mange fordi lagkameratene dine også er ute og skyter.

2. Bruk våpenet du er best på

Det høres kanskje innlysende ut, men det er viktig å velge deg et sterkt våpen - for eksempel M5A2 Carbine - og bli veldig godt kjent med det. Ikke skift våpen ofte, det bruker du bare unødvendig tid på.

3. Fokuser på konkurransemodusen

Når du spiller online, ikke skift mellom modusene samarbeid og konkurranse, fokuser på en av gangen - og for å nå «Killing Machine» er det naturligvis konkurranse som gjelder.

4. Aldri gå i dekning

Å gjemme seg er for pyser. «Resistance 2» er ikke «Counter Strike» hvor du kan snike deg inn på fienden. Her gjelder det å jakte på fienden, og å finne ham før han finner deg.

5. Bruk radaren

Radaren er nyttig fordi den viser hvor alle fiendene i nærheten av deg er. Så bruk den ofte.

Da gjenstår det bare å ønske god jakt og husk å ta pauser minst hver fjerde time.

Les flere spillsaker på Spill.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.