RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

Slik tok fangene hevn på politiet

Sist oppdatert:
De innsatte sto bak en spøk som ble tatt svært dårlig imot av politiet.

Innsatte på en rehabiliteringsanstalt i den amerikanske delstaten Vermont så sitt snitt til å ta en spøk på delstatens politi.

De innsatte jobbet på et trykkeri og fikk i oppgave å trykke delstatens våpenskjold som skulle klistres på en rekke politibiler.

- Dette er en skam
Det originale våpenskjoldet består blant annet av en ku med fjell i bakgrunnen. De ansatte formet imidlertid en av flekkene på kua som en gris, som er en helt klar henvisning til skjellsordet «Pigs» (gris), som blir brukt om politiet.

- Dette er en skam for de nåværende og tidligere medlemmene av politiet, og spesielt for dem som har mistet livet i tjenesten, sier talskvinne for delstatspolitiet, Stephanie Dasaro, til Reuters.

Må erstatte 60 emblemer
Politiet sier at noen av de innsatte på trykkeriet endret det originale emblemet. Spøken ble først oppdaget av en polititjenestemann onsdag. Dette har ført til at politiet nå må erstatte 60 emblemer på politibilene sine.

Politiet har iverksatt en etterforskning for å komme til bunns i saken.

- Mens noen synes at endringene på emblemet er morsomt, så vil spøken være på bekostning av skattebetalerne, sier politimajor Bill Sheets i en uttalelse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere