*Nettavisen* Nyheter.

Slik traff spekulantene på sysselsettingstallene (Ny2)

Som eneste nyhetstjeneste leverer iMarkedet.no forventningene til de viktige sysselsettingstallene fra makroderivatmarkedet til Goldman Sachs og Deutche Bank. Les hvordan det gikk

19.05.08 00:39

(Oppdatert med tallene fra andre auksjon og med de reelle tallene.)I dag klokken halv tre kom tallene som forteller om utviklingen i det amerikanske markedsmarkedet. De såkalte Non-farm Payrollstallene gir hver måned en pekepinne på hvordan den økonomiske veksten er i USA.Konsensus fra Bloomberg er at det ble skapt 175.000 nye jobber i USA i desember. Men som eneste nyhetsmedium kan iMarkedet.no eksklusivt presentere forventningene til tallene som er gjort i et derivatmarked for makrotall som Goldman Sachs og Deutche Bank gjennomfører.Les mer:


Godt bevart finanshemmelighet

De som har lagt inn sine betts her forventet i går kveld, da den første auksjonen ble avsluttet, at Non Farm Payrolls kommer inn noe over konsensus, med en oppgang på 176.000.Resultatet for andre auksjon er på 166.400 nye jobber - noe som er mindre enn ventet og mindre enn gårsdagens aukson.Dette indikerer at tallene kan komme noe lavere enn det markedet forventer.Og tallene kom inn lavere enn konsensus. Det ble notert 157.000 nye jobber - noe som var lavere enn konsensus. Dermed viser det seg igjen at man kan se på utviklingen mellom den første og andre auksjonen til Goldman Sachs og Deutche Bank kan gi en god indikasjon på utviklingen.Dersom forventningene går ned fra første til andre auksjon viser det seg at makrotallene ofte blir lavere enn ventet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.