*Nettavisen* Nyheter.

Slik treffer du den rette

Har du prøvd online dating uten å lykkes? Vi forteller deg hvordan du øker sjansene for å møte din perfekte partner online.

22.02.06 15:37

Mange har funnet sin store kjærlighet online, men for å øke sjansene for å finne lykken bør man unngå noen typiske fallgruver. Her er 3 vanlige feil du bør unngå som online dater.

1. Du går kun etter perfekte profiler
Mange leter etter den perfekte personen online, men husk at det er ikke utseende eller høyden som forteller deg om personen er riktig for deg eller ikke. Unnlat å ramse opp disse mindre viktige preferansene, og fokuser på det som er viktig for deg. Finn ut hva du ser etter i en partner og bruk dette i din profil og når du leter etter din perfekte match.

2. Du er for rask til å dømme
Mange online datere forkaster den potensielle partneren for tidlig fordi man har bygd opp for store forventinger i forkant av et møte i det virkelige livet. Om du møter noen du har møtt online, la forholdet få litt tid, før du bestemmer deg for at dette ikke er personen for deg. Senk forventingene dine, og fokuser på hva som er bra med personen, før du prøver å finne alle feilene.

3. For lite spontanitet
Når du sender e-poster til andre bør du unngå å gjennomgå e-postene for mye. Redigere du dine e-poster for mye før du sender de av gårde, mister de spontaniteten og det naturlige og andre kan da få et dårligere inntrykk av deg. Det er viktig å gå gjennom en e-post før man sender den for å luke ut skrivefeil, men la redigeringen stoppe der.

Finn din drømmepartner på TV 2 Match. Registrer deg gratis i dag, og start jakten på din perfekte match.

(Kilde: HappenMagazine)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag