*Nettavisen* Nyheter.

Slik trener ekte mannfolk

Foto: (Scanpix)

Ekte menn danser ikke aerobic eller vasker nesen i saltvann sammen med en overbetalt yogatrener. Ekte menn løfter, og de løfter tungt.

16.06.04 09:38

Har du enda ikke kommet i gang med skikkelig trening? I vår treningsseksjon publiseres det stadig saker som tipser folk om hvordan de kan kombinere trening og livsstil på en best mulig måte. Noen av disse sakene oser mer av testosteron enn andre:

Slik blir du konge i benkpress
Ingen annen øvelse for overkroppen er mer populær enn benkpress, og det med full rett. Her er tipsene som hjelper deg å nå dine mål.

[Les mer]

Slik bygger du muskler hjemme
Du har kanskje hørt noen protestere mot armhevinger. For eksempel at det blir for lett og for mange repitisjoner. Glem det. Armhevinger er perfekt! Her er en guide til muskler og rå seighet.

[Les mer]

Slik får du vaskebrettmage
Mange trener hardt for å komme i form til sommersesongen. Hos de fleste er flotte magemuskler høyt oppe på ønskelisten. Her får du noen tips av en ekspert.

[Les mer]

Arnolds treningstips til nybegynnere
Han er en av verdens mest kjente muskelbunter, men også Arnold Schwarzenegger begynte i det små. Her er hans tips til de som vil komme i gang med styrketrening.

[Les mer]

Slik får du biceps som Arnold
Arnold Schwarzenegger var spesielt kjent for sine bemerkelsesverdige armer. Det er de færreste som når Arnolds nivå, men det er likevel gøy å kikke på treningsprogrammet hans.

[Les mer]

Få underarmer som Arnold Schwarzenegger
I en serie av artikler gir vi deg treningstips fra kjendismuskelbunten Arnold Schwarzenegger. I dag er turen kommet til underarmene.

[Les mer]

En stor takk til vår trimekspert John Gunnar Oppheim fra Trim.no. Flere gode treningssaker fra den kanten finner du i vår Trenings-seksjon .

- Ekte menn har selvironi -

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.