RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik unngår Helene fristelser

Foto: Erlend Stokkedal (Erlend Stokkedal)
Helene Rask er matglad, og tar derfor forholdsregler når hun handler.

(SIDE2:) Det er to år siden Helene Rask trakk seg ut av glamourverdenen. Nå lever 29-åringen et sporty liv, og jobber som daglig leder på Gold’s Gym på Lillestrøm.

- Etter ti år i samme bransje var tiden kommet for å prøve noe nytt. Jeg bestemte meg for å jobbe meg opp i treningsbransjen da jeg alltid har hatt en stor lidenskap for trening og helse, sier Rask til Side2.

Hun er også blitt en ivrig blogger når det gjelder sunn livsstil.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Helene Rask er vår kandidat til ukens artikkelserie «Ukens kjendisoppskrift»:

Hva har du alltid i kjøleskapet?

- Kaldt vann og grønnsaker.

Hva spiser du ALDRI? Hvorfor?

- Jeg er altetende så det er ikke så mye jeg ikke spiser. Jeg har vokst opp som vegetarianer så det er noe kjøtt og fisk jeg fremdeles ikke klarer å få ned.

Hva er du opptatt av når du lager mat?

- Å steke maten i minst mulig fett. Jeg bruker gjerne sunne oljer i stedet for smør eller margarin.

Hvor handler du mat?

- For det meste på Ica og Obs. De har best utvalg og mye godt i ferskvaredisken. Ellers handler jeg der det passer seg på vei hjem fra jobb. Jeg prøver å ha en fast handledag i uken, da handler jeg inn for hele uken så jeg unngår de store fristelsene når jeg er sulten.

Les også:
Derfor veier han 100 kilo
Dette spiser Jan Thomas
– Mat er medisin for meg

Hva er ditt beste kokketriks?

- Lag maten fra bunnen selv. Det tar ikke mye lengre tid og du har kontroll over hva du får i deg.

Del din beste oppskrift?

- Ikke lett å bare dele en for en matglad person som meg. Akkurat nå liker jeg å lage suppe, høsten er tid for litt lun, varm suppe med rundstykker til.

Helenes grønnsak- og kyllingsuppe.

Du trenger: Til en kjele på tre liter

1 løk , 1 purre, tre poteter, selleri, kylling/ revet eller ferdig strimlet.

Sett over en kjele med to liter vann, ha en kylling eller grønnsaks buljong oppi vannet. La vannet koke slik at buljongen løser seg opp.

Kutt grønnsakene og legg de over i det kokende vannet. La de småkoke under lokk i 15 min.

Parallelt steker du kyllingen. Legg den over i suppen de siste minuttene av koketiden.

Ha over litt salt, pepper og gjerne litt chili/hvitløkspulver.

Server gjerne med hjemmelaget rundstykker eller hvitløksbagetter

Denne suppen kan du variere med kylling, fisk eller ha som en ren grønnsaksupper

Bon appetitt!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere