RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik var fredagens trening

Sølvmedaljen er sikret, den gode hjemmestatistikken fortsetter og seieren over LSK lørdag viste at gutta har en god lagmoral.

Søndag braker det løs på AKA arena. Da skal Vålerenga forhåpentligvis revansjere den beskjedne 0-0 kampen på Ullevaal tidligere i år. Gutta virker tente og revansjelystne før den nest siste bortekampen i årets sesong. Vålerenga er ubeseiret mot Hønefoss før søndagens kamp.

Får vi se mer av det gode spillet og slår Fellah tunnel på Panzer Hagen?

Oppvarming

Det er klart for oppvarming og spillerne fordeler seg i to firkanter.

Her skal dem holde ballen i laget mens noen er inne å skal erobre ballen. Det er mye latter og spilleglede å se blant spillerne og når Fellah slår tunnel på Bojan blir ikke stemninga noe dårligere akkurat. Harmeet skriker ut: Don`t try this at home! Og får etterhvert med seg alle gutta.

Den ene firkanten består av følgende spillere: Ogude, Shelton, Nielsen, Mos, Singh, Haidar, Zajic, Nouri og Fellah.

Den andre består av: Muri, Strandberg, Sæternes, Madsen, Hæstad, Berre, Brix og Nordvik.

Presspill i 16 m

Det gjøres så klart for presspill i 16 meteren. Her er fokuset å holde ballen i laget, mens tre fra motsatt lag skal prøve å erobre/gjenvinne ballen.

Hvis laget som har ballen mister eller blir fratatt ballen må tre fra deres lag over å presse. Det er bra balltempo og tenning under denne øvelsen. Det terpes og terpes på samme ting.

Det vises også i kampene at gutta får igjen for denne terpinga.

Gult lag: Nielsen, Shelton, Berre, Ogude, Fellah, Mos, Nordvik, Muri og Haidar.

Svart lag: Hæstad, Singh, Bojan, Strandberg, Madsen, Nouri, Sæternes og Brix.

11 mot 11

Treningen avsluttes med spill 11 mot 11. Potensiell startellever mot Hønefoss mot et gult lag bestående av jr spillere som fungerer som ” Hønefoss ”.

Vi ser igjen mye av det vi ser i kampene. Muri og Strandberg bytter på å gå opp i midtbaneleddet og for å skape overtall og gjenvinne ball.

Hurtig spill langs bakken og de lange crossballene fra Muri og Strandberg på kantene som ligger bredt er også noe vi har sett mye av denne sesongen.

Vi satser på 3 poeng på søndag!

vallhall 670
vallhall 670

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere