RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik var spilluken som gikk

Sist oppdatert:
En ny Nintendo, Xbox 2 og kroken på døra for N-Gage?

Mandag
Uka startet med en advarsel fra Sony til PSP-eiere. En oppdateringsfil som flyter rundt på nettet skader maskinen hvis den blir tatt i bruk. Filen lover funksjoner som e-postklient og nettleser, og Sony bekrefter at den stammer fra en av deres ingeniører. Prøver de også å slå seg opp på PDA-markedet?.

At EA vil ta over verden er ingen stor nyhet. Mandag tegnet de en 15-års avtale med sportskanalen ESPN. Planenen er å bruke ESPN-navnet på de ulike spillene. Men hva skjer da med vår gode venn Madden?

Mandagens største nyhet var Nintendo sine uttalelser om Revolution. Fancy ord som «paradigme» ble brukt, og Nintendo skal satse mer på kreative spilløsninger enn heftig grafikk.

Tirsdag
Denne dagen kunne vi melde at EA vil la simmene innta tv-skjermen. Formatet er ikke bestemt, men en av planene er å la spillerne «spille» showet. Vi er ikke helt sikre på hvor gøy det er å se noen bruke en time i dusjen eller halve dagen på do.

Nettstedet Spong er ikke alltid verdens mest troverdige. Men innimellom treffer de blink, og forhåpentligvis er informasjonen om X-boks TO sin lanseringsdato riktig. Et dokument lekket fra EA forteller at det neste spillet i «Need for Speed» serien (som har politi, jippi) dukker opp på konsollen til høsten.

Microsoft annonserte hvilke biler som får være med i «Forza Motorsport», og viser at de ikke er redde for å legge penger på bordet. Ferrari, Porsche, Bentley og Aston Martin, alle er på plass. Vi gleder oss mest til disse 10.

Gutter i MMORPGer fikk skjelven denne dagen. En studie viser at 48% av de som utgir seg for å være jenter, faktisk er gutter. Så pass deg neste gang en søt, virtuell jente kommer bort til deg.

«World of Warcraft», som har solgt over alle forventinger i staten, ble lansert i Korea. Samme spill er også beviset på at du kan bli for populær. Serverne tålte ikke antallet spillere, og gikk ned. Heldigvis lot Blizzard alle spille gratis i 48 timer. Det er god kundeservice det.

Torsdag
Neida, vi har ikke glemt onsdag. Det bare skjedde intenting den dagen. Torsdag var derimot bedre. Vi fikk nemlig vite hvem som skal spille den kvinnelige hovedrollen i «Doom»-filmen. Og som med alle kvinner på våre sider, fikk Rosamund Pike en skikkelig bildekarusell.

Fredag
«MechAssault2» er ute i butikkene, hurra!

Til slutt vil vi bare ønske dere en god helg. Dere får nyte været mens vi sitter bak maskinene og hamrer løs. «Ja, Herman. Ich komme schnell und skifahren» eller noe.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere